Italia. Două spargeri în aceeași seară într-un cartier din Napoli. Unul dintre hoți este de naționalitate română

Alexandra Curtache |
Data publicării:
Italia. Două spargeri în aceeași seară într-un cartier din Napoli. Unul dintre hoți este de naționalitate română
Italia. Două spargeri în aceeași seară într-un cartier din Napoli. Unul dintre hoți este de naționalitate română

Joi, 24 februarie, carabinierii au interceptat două spargeri într-un cartier din Napoli, Italia. Întâi au fost chemați la un supermarket pentru sesizarea unui furt, apoi la un hotel. Cei doi hoți sunt de naționalitate română, respectiv italiană și au fost arestați.

Ofițerii Biroului de Prevenire Generală, se aflau în timpul controlului în teritoriu, când la indicațiile Centrului Operativ din Napoli, Italia, au prins-o pe tânăra hoață. După ce au ajuns la fața locului, pe strada Via Nazionale delle Puglie, polițiștii au fost abordați de un agent de pază care le-a explicat ce s-a întâmplat.

Nu cu mult timp înainte, în parcarea supermarketului italian, oprise o femeie care a sustras de pe rafturi mai multe pachete de conserve de ton și produse de curățare intimă pe care le-a ascuns în căruciorul ei. După estimările agentului produsele aveau o valoare totală de aproximativ 272 de euro.

Femeia, o româncă de 20 de ani cu antecedente penale, a fost arestată pentru furt, iar bunurile au fost restituite proprietarului magazinului.

 

Napoli, doi hoți în aceeași seară

 

Câteva ore mai târziu, aceeași ofițeri ai Biroului de Prevenire Generală, în timpul controlului în teritoriu, la indicațiile Centrului Operativ, au intervenit la un hotel din Via dei Fiorentini, Napoli pentru semnalarea unui furt.

De această dată, polițiștii au fost abordați de un angajat al hotelului. Cu puțin timp înainte, acesta surprinsese o persoană ieșind pe ușa din spate a hotelului cu un televizor sustras dintr-o cameră în mână. În acel moment, angajatul a încercat să-l oprească pe infractor care, în încercarea de a scăpa, l-a împins.

Bărbatul a fost în cele din urmă oprit de polițiști, care l-au identificat ca fiind L.L., un napoletan în vârstă de 43 de ani cu antecedente penale, și l-au arestat pentru tâlhărie.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel