Italia. NU le-a mers. Două românce au încercat să dea șpagă carabinierilor pentru a scăpa de amendă

Gabriel Nuță-Stoica |
Data actualizării: | Data publicării:

Două românce au încercat să scape de un control al carabinierilor în trafic aplicând o „metodă" românească: le-au oferit șpagă. 

Presa italiană scrie despre cazul a două femei din România care au încercat să mituiască agenții de poliție care a oprit în trafic mașina în care se aflau. Ele circulau la bordul unui BMW înmatriculat în România în localitatea Silvi Marina, provincia Teramo.

Agenții au sancționat șoferița cu suma de 500 de euro și au pus sechestru pe mașină, femeia fiind rezidentă de mai mulți ani în Italia, însă mașina avea numere românești.

Potrivit publicației Giornale din Montesilvano, la auzul acestor măsuri, cele două femei au încercat să le dea șpagă 200 de euro polițiștilor.

Se pare că femeia chiar a fost deosebit de insistentă în gestul său, dorind "să pună lucrurile la punct". Potrivit publicației, într-un gest de curaj, românca a încercat să bage cu forța banii în buzunarul unui dintre agenți.

Carabinierii nu au fost impresionați de „cadoul" oferit de cele două românce și au întocmit procesul verbal prin care a fost aplicată amenda și instituit sechestrul pe mașină. Mai mult, polițiștii au confiscat și cei 200 de euro oferiți drept mită.

Acum cele două femei trebuie să răspundă în fața legii și pentru acuzația de tentativă de corupție.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

16 apr 2024, 20:40 in Știri
Primar PNL, găsit spânzurat 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel