Italia. Doi soți români, BĂTUȚI și mutilați în propria curte. Poliția NU exclude un atac RASIST

Liviu Ludovic |
Data publicării:

Doi soți români au fost bătuți cu bestialitate chiar în curtea casei lor din localitatea Malcontenta, provincia Veneția. 

Doi români, soţ şi soție, au fost bătuţi cu bestialitate şi mutilaţi în curtea casei pe care o dețin în localitatea Malcontenta (provincia Veneția) de trei persoane mascate, relatează veneziatoday.it.

Potrivit autorităților, oribila scenă s-a petrecut duminică seară, atunci când cei doi s-au întors acasă dintr-o vizită. Femeia a intrat în casă, iar bărbatul a rămas să parcheze mașina în garaj. 

În momentul în care a ieșit din mașină să deschidă ușile garajului, românul a fost atacat de trei bărbați care purtau cagule. Aceștia l-au doborât la pământ și au început să-l bată. Mai mult, unul dintre atacatori i-au tăiat o ureche. Speriată de zgomot, soția sa a ieșit să vadă ce se întâmplă. Unul dintre atacatori a sărit pe ea și a bătut-o crunt.

Vezi și: Italia. Om de afaceri, CONDAMNAT după ce a ÎMPUȘCAT un ROMÂN. REACȚIA lui Salvini

Cei trei mascați s-au făcut nevăzuți la scurt timp, fiind speriați de vecinii care au ieșit în număr mare pe stradă, fiind alertați de zgomot.

Cei doi soți români se află în stare foarte gravă, la spital, prezentând mai multe răni la nivelul feței. Procurorii italieni care investighează cazul nu au oferit mai multe detalii despre acest caz, nefiind exclusă ipoteza unui atac rasist.

Una dintre ipoteze este că atacatorii au vrut să-i jefuiască pe români, însă acest aspect va fi lămurit când cei doi soți se vor simți suficient de bine încât să vorbească.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel