Italia. Om de afaceri, CONDAMNAT după ce a ÎMPUȘCAT un ROMÂN. REACȚIA lui Salvini

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Un om de afaceri italian a fost condamnat definitiv la 4 ani și 6 luni de închisoare după ce ar fi împușcat un hoț român.

Antreprenorul Angelo Peveri a fost condamnat la 4 ani și 6 luni de închisoare după ce, pe 6 octombrie 2011, la Borgonovo, ar fi tras cu o pușcă în direcția unor hoți români care ar fi furat motorină de pe șantierul său, scrie stirileprotv.ro.

Dintre cei trei români care au dat spargerea, unul a fost grav rănit.

Citește și Italia. ROMÂN jefuit și BĂTUT măr. Motivul, halucinant

Peveri le-ar fi spus atunci carabinierilor că era exasperat de faptul că acela era al treilea furt într-un interval foarte scurt și de aceea a recurs la armă.

Curte Supremă a confirmat, luni, sentința de condamnarea la 4 ani și 6 luni de închisoare pentru tentativă de omucidere, deși procurorul a cerut ca acest caz să fie retrimis la Curtea de Apel spre rejudecare.

Citește și Italia. Salvini, urmărit PENAL. Vot decisiv desfășurat luni

Decizia Curții Supreme a fost comentată și de ministrul de Interne, Matteo Salvini.

„În octombrie 2011, Angelo Peveri a tras focuri de armă în direcția unor români care-l furau, unul dintre ei fiind grav rănit. Era al treilea furt în șantierul său. Astfel, acest om de afaceri a fost condamnat la 4 ani de închisoare pentru tentativă de omucidere. Cei doi hoți români au primit 10 luni și 20 de zile pentru tentativă de furt. După acea seară blestemată, Angelo Peveri a mai fost jefuit de 30 de ori. De 30 de ori. Este momentul ca acum să ne aplecăm cu seriozitate asupra unei legi privind legitima apărare", a declarat Salvini.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel