Italia. Bărbat român, împușcat în picior, în urma unei altercații. Atacatorul, prins și dus la închisoare

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
Italia. Bărbat român, împușcat în picior, în urma unei altercații
Italia. Bărbat român, împușcat în picior, în urma unei altercații

Carabinierii din Alessandria au intervenit pe via Noberto Rosa, în cartierul Cristo, după ce un bărbat, de origine română, de 43 de ani, a fost rănit prin împușcare. Evenimentul a avut loc pe 6 mai, în scandal fiind implicate două persoane. De altfel, atacatorul, un tunisian, era deja cunoscut de oamenii legii, acesta având mai multe antecedente penale.

 

Atacatorul, un tunisian, a aruncat arma pe o stradă și a fugit, pierzându-și urmele. Carabinierii Unității de Investigare și ai Unității Operaționale și Radiomobile ale Comandamentului Provincial local au ajuns la fața locului și au recuperat arma Smith & Wesson, cu calibru 2.

Militarii au început să-l caute pe atacatorul fugar, fiind dat în căutare națională. În timpul  anchetei, conduse de Parchetul din Alexandria, carabinierii au reconstituit întregului episod și au stabilit că cearta ar fi pornit chiar de la atacator, un tunisian, în vârstă de 55 de ani. Acesta a fost reținut de polițiștii din Alexandria, la două zile după eveniment, pe 8 mai, scrie alessandriaoggi.info.

Pe baza dovezilor șu a mărturiilor victimei și a martorilor, tunisianul a fost arestat și dus la închisoare, fiind acuzat de tentativă de omor, primirea de bunuri furate, tentativă de extorcare de bani și port ilegal de armă de foc. La rândul său, românul rănit, în vârstă de 43 de ani, a suferit răni ușoare la mână și la picior. Acesta a fost dus pentru îngrijiri medicale la spitalului Alexandria și se află în afara oricărui pericol. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel