Italia. Carabinierul care a împușcat un român este acuzat de omor. Eugen s-a stins din viața la spital

Nicoleta Baciu |
Data actualizării: | Data publicării:
Poliția a confiscat trei proprietăți în valoare de 420.000 de euro în Italia. O societate românească este implicată
Poliția a confiscat trei proprietăți în valoare de 420.000 de euro în Italia. O societate românească este implicată

Carabinierul care a împușcat, vineri noaptea, un român, în vârstă de 54 de ani,  în localitate Quaregna Cerreto (Biella) din regiunea Piemont, este cercetat penal, fiind acuzat de omor. 

 

Un român de 53 de ani, Eugen Bejan, a fost ucis cu un foc de armă de carabinieri. Totul s-a întâmplat vineri noaptea într-o localitate din regiunea Piemont. Românul s-a stins din viață, după ce a fost transportat de urgență la spitalul Ponderano, în Quaregna Cerreto.

Din primele informații se pare că vecinii au chemat inițial poliția pentru că bărbatul băuse alcool și voia să se sinucidă. Carabinierii din Cossato au fost alertați și au ajuns în scurt timp la sesizare. În momentul în care au ajuns la adresă, bărbatul avea un cuțit în mână și spunea că vrea să se sinucidă, scrie zipnews.it.

 

citeste si: Român, OMORÂT de carabinieri în Italia. L-au împușcat în piept de la mică distanță

 

Bărbatul a devenit tot mai recalcitrant, iar carabinierii au încercat să-l imobilizeze dându-i cu spray de piper în ochi, dar fără nici un rezultat. Sprayul nu a făcut nimic altceva decât să-l enerveze și mai tare pe individul care consumase mult alcool. A ieșit o încăierare generală, iar unul din carabinieri a scos pistolul și l-a împușcat pe român în piept, de la scurtă distanță. La fața locului a intervenit o ambulanță, dar, din păcate, românul a murit la spital.  

Apărat de avocatul Andrea Conz, carabinierul s-a prezentat în fața procurorului șef Teresa Angela Camelio pentru a prezenta versiunea sa a evenimentului. În acest moment a fost declanșată o anchetă pentru a se elucida în ce condiții a murit românul, iar dacă omul legii a folosit arma în mod justificat. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel