Italia: Banda de români care GOLEA supermarketurile. Metoda prin care furau totul

Narcis Popa |
Data actualizării: | Data publicării:

Patru români au fost prinși în Venezia după ce au furat din rafturile mai multor magazine. Metoda era ingenioasă și cuprindea pregătiri prealabile: fiecare avea pe sub haine un halat de care erau prinse mai multe frângii ce susțineau bunurile furate. 

Patru români- două femei și doi bărbați au fost arestați și plasați în arest la domiciliu. Toți cei patru sunt rezidenți în provincia Agrigento.

Conform quotidianodigela, cei patru identificați sunt Roxana Valentina Roxana de 18 ani , Daniel Ghirasam Daniel, de 22 de , Irina Ghirasam de  40 de ani și Alina Bobo, de 19 ani, toți de naționalitate românească. Aceștia sunt acuzați de furt sistematic și de rezistența față de un funcționar public.

Ei au fost prinși după ce polițiștii au observat că se rătăcesc în interiorul unui supermarket din Via Venezia, în timp ce, în mod suspect, se plimbau în jurul rafturilor fără a avea un interes evident pentru a cumpăra vreun produs.

Agentul a prins cele două femei, deși neînarmat, și apoi și-a chemat colegii în ajutor. Sub jachete groase, ofițerii au găsit la fiecare câte un halat alcătuit din frânghii de care erau agățate numeroase produse alimentare furate de pe rafturile magazinului.

Toți au fost deja judecați și plasați sub arest la domiciliu.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel