Italia. Badantă româncă cu patru copii, agresată de pensionar: „Arunc acid pe ai tăi”. Bătrânul susține că el este victima: „A început să-mi ceară bani”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

O badantă româncă, în vârstă de 34 de ani, a dat în judecată pe un pensionar italian, în vârstă de 76 de ani, pentru tentativă de violență sexuală, în Ittiri, provincia Sassari, regiunea Sardinia din Italia.

La Tribunalul din Sassari, regiunea Sardinia din Italia, a avut loc astăzi procesul în care românca l-a dat în judecată pe pensionar.

„Nu am pus niciodată vreun anunț să caut o îngrijitoare, ea a fost cea care m-a sunat pentru o programare, apoi a început să-mi ceară bani. O dată pentru fiul bolnav, altă dată să plătească factura la electricitate și din nou pentru înmormântarea tatălui ei. Dar nu am atins-o niciodată cu un deget, nu i-am amenințat nici pe ea, nici pe copiii ei. Nu am făcut astfel de lucruri în viața mea”, spune pensionarul în fața judecătorului.

Bătrânul de 76 de ani din Ittiri care a ajuns judecat pentru tentativă de violență sexuală și amenințări s-a apărat în sala de judecată, în fața colegiului condus de judecătorul Mauro Pusceddu.

 

„Arunc acid pe copiii tăi”

 

„Dacă nu te culci cu mine, voi trimite pe cineva la școala fiicei tale și o voi răpi și viola”, i-ar fi spus el româncei care l-a denunțat ulterior. Și din nou, cu altă ocazie: „Fie întreții relații sexuale cu mine, fie arunc acid pe copiii tăi”.

Badanta româncă, răspunzând la întrebările procurorului Angelo Beccu, a povestit în sala de judecată cum l-a cunoscut pe acel bărbat. Ea, mamă a patru copii, își căuta de lucru și a găsit un anunț în ziarul „L’Occasion”.

„O persoană avea nevoie de un îngrijitor care să aibă grijă și de casă. Am sunat la numărul indicat și am vorbit cu un bărbat care mi-a explicat ce ar trebui să fac. Înainte de a accepta, am întrebat prin intermediul unor cunoscuți pentru a afla dacă este o persoană bună. M-am dus la Ittiri să văd casa, dar am înțeles imediat că intențiile lui erau altele și așa că am decis să nu mai accept jobul”. Și din acel moment avea să înceapă calvarul. „M-a urmărit acasă, m-a sunat constant și îmi trimitea mesaje la orice oră, chiar dacă nu răspundeam. Mi-a scris că este îndrăgostit de mine, că am nevoie de bani și că trebuie să accept jobul și să fac dragoste cu el pentru că am patru copii și mă plătește bine”.

 

„M-a așteptat acasă cu doi bărbați”

 

Inculpatul, apărat de avocatul Patrizia Marcori, a fost supus unei cercetări și a respins acuzațiile, inclusiv pe aceea de a fi dat foc la interfonul locuinței femeii: „Dar la vârsta mea pot face aceste lucruri?”.

Românca de 34 de ani, la rândul său, a fost denunțată de învinuit pentru amenințări și pentru furtul unui telefon mobil. „Mi-a furat cardurile”, le-a spus judecătorilor, „și când i-am cerut să mi le returneze, m-a așteptat acasă cu doi bărbați. Așa că nu m-am oprit și am întrebat-o dacă întâmplător vrea să mă bată”.

Procesul a fost amânat până în luna iulie. 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel