Italia. Badantă româncă, arestată după o serie de rele tratamente: Îngrijitoarea a atacat carabinierii care au venit să o încătușeze

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Foto ILUSTRATIV
Foto ILUSTRATIV

O badantă româncă, în vârstă de 50 de ani, a fost arestată, ieri seară, după ce ar fi bătut-o pe pensionara de care trebuia să aibă grijă, în Rimini, regiune Emilia-Romagna din Italia.

Ar fi trebuit să aibă grijă de bătrâna care i-a fost încredințată, dar, în schimb, îngrijitoarea româncă, în vârstă de 50 de ani, a supus victima de peste o lună de zile la o serie de rele tratamente. Punctul culminant a fost atins duminică seara când locuitorii imobilului din zona spitalului Rimini au auzit țipete venind dintr-un apartament și, alarmați, au sunat la Poliție.

O patrulă a intervenit la fața locului cu agenții care s-au trezit în fața bătrânei. Pensionara a ieșit în frig, în stradă, pentru a scăpa de furia badantei românce.

 

Badanta româncă a atacat agenții cu un cuțit

 

Urcând în casă, polițiștii s-au trezit în fața badantei românce care ținea un cuțit în mână. La vederea agenților, îngrijitoarea a reacționat și i-a atacat. Cu dificultate, autoritățile au reușit să o blocheze și să o încătușeze.

A fost dusă la secția de poliție și a reieșit că femeia era o veche cunoștință a polițiștilor și deja avusese probleme în trecut pentru o bătaie și, la finalul cercetărilor, a fost arestată pentru rezistență și amenințări agravate.

În această dimineață, judecătorul a validat arestarea preventivă a româncei, însă, avocatul femeii a cerut apoi termenii în apărare, iar magistrații au eliberat-o pe îngrijitoare cu interdicție de a ieși noaptea.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel