Italia. Apel la 112 din partea unui băiețel de 10 ani: „Sunt rănit". Surpriză majoră pentru carabinierii care au sosit la fața locului

Alexandra Curtache |
Data actualizării: | Data publicării:
Italia. Carabinierii au prins o bandă de români care au strâns jumătate de milion de euro din furturi din baruri și săli de jocuri de noroc
Italia. Carabinierii au prins o bandă de români care au strâns jumătate de milion de euro din furturi din baruri și săli de jocuri de noroc

Un băiețel a pus pe drumuri o întreagă echipă de poliție din Italia, după ce a anunțat că a fost atacat și rănit. În realitate, întâmplarea se încheie în hohote de râs.

Un băiat în vârstă de 10 ani a sunat la numărul unic de poliție 112 și le-a spus agenților că a fost atacat și este rănit. După ce copilul a descris ce a pățit, cazul părea unul serios.

Carabinierii, au obținut primele informații despre starea băiatului și locația în care se află, așa că s-au grăbit să ajungă la fața locului. Mare le-a fost mirarea însă când au văzut că băiețelul de origine italiană era teafăr, iar atacul despre care vorbea era unul mai degrabă sentimental decât fizic. 

 

Copilul a fost o „victimă” foarte convingătoare

 

Toată scena scoasă parcă dintr-o comedie, s-a întâmplat într-un centru din Valdarno, unde poliția locală s-a alarmat după ce a primit apelul din partea copilului. La început, carabinierii s-au temut ce era mai rău. Imediat cum au localizat zona "SOS", mașina echipajului Companiei San Giovanni Valdarno s-a deplasat rapid acolo. Echipajele erau pregătite să sară în ajutorul tinerei victime, însă singurul ajutor pe care îl puteau oferi era moral.

Băiețelul era foarte supărat pe o fată mai mare pe care o simpatiza. Din fericire nu a fost vorba de o agresiune din partea familiei sau a altor persoane. Copilul era rănit de faptul că fetița, sătulă de atențiile lui, i-a refuzat prietenia. Rănit mai mult în orgoliu decât trupește, copilul avea nevoie să-și exprime dezamăgirea în fața cuiva și, pentru a o face, a ales Poliția. 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel