Italia. Andreea, adolescenta moartă într-un accident tragic, a îngenuncheat întreaga comunitate: „Avea o experiență școlară strălucită!”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

O adolescentă româncă de doar 16 ani, Andreea Elena, a murit, sâmbătă, într-un accident de mașină care a avut loc lângă centrul comercial Forum din via Pecoraino, Palermo, Italia. 

Andreea călătorea la bordul unui autoturism Fiat 500X, condus de un alt tânăr care, din cauze încă necunoscute, a pierdut controlul volanului și mașina a lovit de mai multe ori gardul metalic de protecție. Andreea a fost aruncată în exteriorul automobilului și a căzut pe asfalt. Medicii sosiți la fața locului nu au mai putut face nimic pentru a salva viața tinerei fete. Andreea a murit la scurt timp după impact, din cauza rănilor grave suferite. Șoferul mașinii, cu inițialele M.G., în vârstă de 21 de ani, a scăpat doar cu câteva vânătăi. 

„Comunitatea din Altavilla, profund întristată de cel întâmplate, este alături de familia Romanașu în ce privește dispariția micuței, minunatei Andrea”.

„Andrea avea o experiență școlară strălucită, atât de mult încât a participat la unele proiecte Erasmus. Familia a ajuns aici acum aproximativ 15 ani în urmă. Tatăl lucrează într-o fermă locală și mama a găsit recent un loc de muncă stabil ca asistentă medicală într-un centru de dializă. Întreaga comunitate este zdruncinată pentru această pierdere”, a transmis primarul orașului Altavilla Milicia, Pino Virga.

În orașul Altavilla s-a ridicat steagul de doliu.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel