Accident tragic în Italia, adolescentă româncă, moartă pe loc! Andreea Elena avea doar 16 ani: „O fată bună și frumoasă“

Nicoleta Nicolau |
Data actualizării: | Data publicării:

Tragedia la Palermo. O adolescentă româncă de doar 16 ani, Andreea Elena R. a murit într-un accident de mașină care a avut loc lângă centrul comercial Forum din via Pecoraino. Fata era elevă la un liceu cu profil artistic.

Tragedia s-a petrecut aseară, în jurul orei locale 21.00. Andreea Elena locuia Altavilla Milicia. Potrivit primelor informații, fata călătorea la bordul unui autoturism Fiat 500X, condus de un alt tânăr care, din cauze încă necunoscute, a pierdut controlul volanului și mașina a lovit de mai multe ori gardul metalic de protecție.

Andreea a fost aruncată în exteriorul automobilului și a căzut pe asfalt.Medicii sosiți la fața locului nu au mai putut face nimic pentru a salva viața tinerei fete. Andreea a murit la scurt timp după impact, din cauza rănilor grave suferite. Șoferul mașinii, cu inițialele M.G., în vârstă de 21 de ani, a scăpat doar cu câteva vânătăi. 

La locul accidentului s-au prezentat și agenții Poliției Rutiere. Mașina a fost confiscată pentru a fi efectuate investigații suplimentare care ar putea clarifica cauzele accidentului, informează Blog Sicilia.

Andreea Elena avea doar 16 ani: „O fată bună și frumoasă“

 

Tânăra Andreea Elena Romanasu, care a murit aseară la Palermo, a urmat liceul „ Francesco Scaduto ” din Bagheria . Și grupul de liceu a publicat o postare pe pagina de Facebook amintindu-și de tânăra fată.

„În această dimineață, comunitatea școlară din Liceul „Francesco Scaduto“ se adună în jurul durerii inconsolabile a unei mame care și-a pierdut fiica iubită. O mamă iubitoare, atentă, prezentă, care a crezut în puterea culturii și a investit în educația fiicei sale. Nu avem cuvinte de mângâiere pentru ea, ci doar tăcere.

Liniște și lacrimi pentru draga noastră Andreea Elena. O fată bună și frumoasă, ale cărei vise, ale căror speranțe, ale căror aspirații au fost sparte brutal. După câteva luni, mâine Andrea avea să se întoarcă în sfârșit la curs, printre prietenii ei cei mai apropiați, printre cei dragi. Ne-ar fi găsi pe noi toți primind-o. Nu ne-a fost permis...", scrie pe pagina oficială liceul din Bagheria unde fata era elevă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel