Italia. Al doilea suspect implicat în moartea românului Cristian Muntianu, identificat de anchetatori

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
Italia. Al doilea suspect, vinovat de moartea românului Cristian Muntianu, identificat de anchetatori.
Italia. Al doilea suspect, vinovat de moartea românului Cristian Muntianu, identificat de anchetatori.

Al doilea suspect al crimei comise împotriva lui Cristian Muntianu, românul ucis pe 27 martie într-o clădire abandonată din Villa Rosa, provine din Europa de Est, autoritățile neprecizând dacă este vorba despre un alt conațional sau nu. Și acest din urmă suspect ar fi tot o persoană fără adăpost. Înaintea lui, o altă persoană fără adăpost, cetățean italian, a ajuns printre suspecți.

Anchetatorii vor aprofunda investigațiile și vor efectua unele verificări încrucișate pentru a grăbi investigațiile. Crima a avut loc pe 27 martie. Cadavrul victimei a fost găsit la doar câteva zile după ce a fost semnalată dispariția sa, datorită unui câine polițist.

Vezi mai multe: Italia. Român de 47 de ani, dispărut de la începutul lunii: L-ați văzut pe Cristian?

Bărbatul fără adăpost, de origine română, în vârstă de 47 de ani, a fost descris de toți drept blând și inofensiv. Își petrecea zilele în fața unui centru comercial, unde cerșea. Îngrijorați de dispariția lui Cristian, unii comercianți au sesizat autoritățile, care au demarat cercetările. Și pe rețelele de socializare mai mulți cetățeni și-au exprimat îngrijorarea privind dispariția lui Cristian.

Vezi si: Cristian, găsit decedat, sub o grămadă de deșeuri. Carabinierii au identificat un suspect, vinovat de moartea românului

Din păcate, câteva zile mai târziu, trupul său fără viață a fost găsit în clădirea în care își petrecea nopțile. Clădirea nu a fost niciodată finalizată și a devenit un refugiu pentru cei fără adăpost, precum și pentru toxicomanii și traficanții de droguri, scrie ilmartino.it.

 

Italia. Al doilea suspect, vinovat de moartea românului Cristian Muntianu, identificat de anchetatori 

 

Totuși, locul crimei și locul unde a fost găsit cadavrul nu coincid, fiind situate pe două etaje diferite. Anchetatorii presupun, așadar, că asasinul își cunoștea victima și că uciderea și mutarea cadavrului au avut loc în două momente distincte.

Mai întâi l-ar fi ucis pe românul de 47 de ani cu o sticlă, lovindu-l în repetate rânduri. Apoi a târât corpul în subsol, unde l-a ascuns sun o grămadă de moloz.

Nu rata si: Italia. Cristian, românul dispărut de trei săptămâni, găsit mort, sub un morman de moloz și gunoi

Odată cu identificarea celui de-al doilea suspect, cercetările fac un pas înainte. După autorizarea Parchetului, cadavrul lui Cristian românului  a fost repatriat în România, la cererea familiei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel