Italia. Cristian, găsit decedat, sub o grămadă de deșeuri. Carabinierii au identificat un suspect, vinovat de moartea românului

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
Italia. Cristian, găsit decedat, sub o grămadă de deșeuri. Carabinierii au identificat un suspect, vinovat de moartea românului
Italia. Cristian, găsit decedat, sub o grămadă de deșeuri. Carabinierii au identificat un suspect, vinovat de moartea românului

Carabinierii au găsit un suspect de moartea românului Cristian Muntianu,  în vârstă de 47 de ani, găsit mort pe 27 martie, sub o grămadă de deșeuri, la subsolul unei clădiri abandonate din Martinsicuro.

Acesta este un bărbat italian, fără adăpost, înscris în registrul suspecților de către procurorul Teramo. Acesta, ca și Cristian locuia în clădirea dărăpănată, în care a fost comisă crima.

Din ce a reieșit din cercetările procurorului Andrea De Feis, românul, de 47 de ani, care trăia din cerșetorie, ar fi fost lovit în cap cu o sticlă.

Cadavrul a fost ascuns în subsolul clădirii, printre gunoaie. Dovezile adunate de oamenii legii  duc la ideea că acea crimă a a avut loc în mediul persoanelor fără adăpost, scrie rete8.it.

Român, găsit mort în Italia. Avea răni la cap, iar carabinierii îl caută pe criminal

 

Cristian a fost găsit mort, după ce a dispărut din Villa Rosa, orașul Martinsicuro.  Cadavrul lui Cristian Muntianu a fost găsit în spatele Eurospin, în interiorul clădirii nelocuite.

Căutările s-au concentrat în acea zonă și au fost găsite pete de sânge uscat în alcovul improvizat pe care românul și-l făcuse în clădirea abandonată din spatele complexului comercial.

Italia. Cristian, românul dispărut de trei săptămâni, găsit mort, sub un morman de moloz și gunoi

Cadavrul bărbatului de 47 de ani fusese ascuns sub un strat de gunoaie și moloz. Cristian obișnuia să cerșească în fața centrului comercial "Il Grillo". Aceiași comercianți îi remarcaseră absența. De obicei, îl vedeau la intrare și îi dădeau ceva de mâncare sau ceva mărunțiș pentru a se descurca. După o absență de două săptămâni, s-a dat alarma.

Procuratura însăși a difuzat o fotografie a lui Muntianu și a făcut o descriere a acestuia. Ultima dată a fost văzut în Alba Adriatica în prima săptămână din martie. 

[citeste si]
 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel