Italia. A bătut și ars de viu un conațional într-o gară: Vasile nu a avut nicio șansă. Român judecat pentru crimă

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Un incident șocant se petrecea în Italia în vara anului trecut. Un român de 42 de ani era bătut și ars de viu lângă un peron. El a fost găsit inconștient, întins pe jos de conductorul unui tren. Vinovați de moartea sa au fst găsiți 3 bărbați, printre care și un român.

Ancheta privind uciderea lui Vasile Todirean, românul de 42 de ani care a murit la spital în septembrie anul trecut, s-a încheiat. În legătură cu uciderea sa au fost anchetați  trei bărbați, printre care și un român. Este vorba despre Eros De Mori, numit Carlo, de 41 de ani, Liliano Bosoni, numit Jessi, de 61 de ani, și Cristian Relu Tuca, un român de 58 de ani. Ultimii doi n-au domiciliu, în timp ce Carlo locuiește în Villafranca, acolo unde s-a petrecut oribila faptă.

Din anchetele procurorilor, totul a fost declanșat de la o cerere banală venită din partea lui Vasile Todirean pentru trei țigări și ceva vin. Numai că ceilalți bărbați au reacționat extrem de dur. După ce l-au bătut bine peste o oră, cei trei atacatori au dat foc trupului lui Vasile Dorean. Când  fost găsit, ore mai târziu, omul era aproape carbonizat, dar încă în viaţă şi se târâse până în apropierea şinelor de cale ferată. El a fost transportat în stare gravă la spitalul din Borgo Trento, unde a murit în luna septembrie.

Citește și: Vasile Todirică, românul fără adăpost INCENDIAT într-o gară din ITALIA, a MURIT. Era din Piatra-Neamț

Procurorul Elvira Vitulli a notificat încheierea anchetei privind moartea românului, iar acum cei trei suspecți  vor deveni inculpați în procesul de la Curtea de Asigurări, informează TG Verona.it

Ancheta a cuprins și povestea a doi martori oculari. Unul chiar a fost îndepărtat agresiv și amenințat pentru că voia să încerce să stingă flăcările pe corpul prietenului său.  „Biondo“ (n.r. Blondul) a intervenit prima dată când a văzut că alți doi bărbați au dat foc pantalonilor lui Vasile în timp ce acesta era culcat, după ce l-au atacat cu brutalitate. El le-a spus procurorilor că s-a chinuit o oră pentru a stinge focul care îl cuprinsese pe Vasile, după care s-a îndepărtat împreună cu celălalt cetățean Român, Cristian Tuca. Apoi, „De Mori a dat din nou foc pantalonilor lui Vasile Todirica, după care a plecat“, a precizat Blondul, citează publicația larena.it. „Au vrut să se asigure că MOARE“, a completat acesta.

[citeste si]

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel