Italia. Un suspect, arestat pentru uciderea Elenei. Gabriel ar fi atacat-o din spate și i-ar fi tăiat gâtul

Loredana Iriciuc |
Data actualizării: | Data publicării:

Gabriel Falloni, presupusul criminal al Elenei, în vârstă de 36 de ani, a fost arestat ieri în timp ce încerca să se întoarcă în Sardinia, Italia.

Gabriel Falloni a fost arestat de poliție pentru că este suspect că ar fi ucis-o pe Elena Raluca, tânăra româncă de 32 de ani, găsită moartă în zorii zilei de duminică cu gâtul tăiat în apartamentul ei din Aosta. Bărbatul este acuzat de crimă intenționată agravată de cruzime. După crimă, Gabriel părăsise Valea Aosta și fusese în diferite orașe, inclusiv Genova, potrivit tgcom24.mediaset.it.

Presupusul criminal, originar din Sorso (Sassari), a ajuns în cătușe, cu antecedente pentru tentativă de violență sexuală (a fost condamnat la 4 ani de închisoare). Părăsise Valea Aosta după asasinarea Elenei și se refugiase în Genova, de unde probabil că a încercat să se întoarcă în Sardinia. Poliția era pe urmele lui. A fost arestat când s-a întors în Valea Aosta.

 

Elena a fost atacată din spate

 

Elena a fost găsită moartă în zori duminică, cu o rană adâncă la gât într-un apartament din Viale Partigiani, în Aosta. Pe ușa apartamentului, la primul etaj al unei clădiri din Viale Partigiani, nu era niciun semn de intrare forțată, semn că victima îi deschisese călăului ei pe care îl cunoștea sau cel puțin avea o întâlnire cu el. Imediat anchetatorii au condus investigațiile în mediul prostituției.

Elena a fost atacată din spate și a murit din cauza unei răni profunde în gât.

Poliția a luat în amănunt viața privată a Elenei, care era încă rezidentă în provincia Lucca (unde locuia cu mama și sora ei), chiar dacă a părăsit orașul toscan în 2015. Familia este originară din Galați. În rătăcirile sale prin Italia, fata a făcut escale în numeroase locuri și a fost și la Londra. În martie a ajuns în capitala Valle d'Aosta, unde nu avea nici prieteni, nici rude. Elena a închiriat un mic apartament la câteva sute de metri de centrul istoric.

„S-a mutat în Valle d'Aosta din motive de muncă”, le spusese sora ei Alexandra anchetatorilor. Dar anchetatorii nu au dat detalii cu privire la profesia Elenei.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel