Italia. Un nou cap de acuzare pentru călăul Ralucăi: Ce a făcut Gabriel după ce a ucis-o pe româncă

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Presupusul criminal al româncei Raluca Elena Șerban, Gabriel Falloni, în vârstă de 36 de ani, a primit ieri o a doua acuzație: tâlhărie agravată împotriva victimei sale.

Elena Raluca Șerban, în vârstă de 32 de ani, a fost ucisă cu o lovitură de cuțit în gât, pe data de 21 aprilie, în Aosta, Italia. Criminalul a fost sesizat cu privire la o a doua măsură preventivă în închisoare. Prada furată de la româncă se ridică la aproximativ 8.000 de euro, bani cu care Falloni ar fi plătit numeroasele datorii, conform celor apărute în anchetă.

Bărbatul, născut la Sorso, în provincia Sassari, deja cunoscut poliției pentru infracțiuni de natură sexuală, a fost, prin urmare, supus unui nou interogatoriu sub garanție în fața judecătorului de instrucție. Dar, acuzatul, apărat de avocații Marco Palmieri și Davide Meloni, s-a folosit, pentru a doua oară, de dreptul de a nu răspunde.

După crimă, Gabriel Falloni părăsise Valea Aosta, mutându-se în diferite orașe din nord. Agenții echipei mobile a sediului poliției din Aosta, care l-au urmărit prin intermediul telefonului său mobil, îl localizaseră în Genova.

Arestarea a fost declanșată la întoarcerea sa la Nus.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel