Italia. Tânără româncă, ţinută ostatică şi pusă să se prostitueze de doi români pentru a plăti datoria iubitului ei

Andreea Cosma |
Data publicării:

O româncă în vârstă de 18 ani a fost ținută ostatică de o bandă de prostituție condusă de un cuplu de români şi un italian, în Ostia. Tânăra a ajuns să practice prostituţia, convinsă de iubitul ei că are o datorie de 8.000 de euro la cuplul de români şi toţi banii câştigaţi de ea trebuie să ajungă la ei. Poliţia anchetează şi ipoteza ca bărbatul să fie parte din banda de proxeneţi, potrivit Corriere della Sera.

Tânăra a ajuns în Italia în urmă cu două luni, împreună cu un bărbat din oraşul natal. Acesta i-a spus apoi fetei că este dator cu bani unui cuplu care l-a ajutat să obţină permisul de conducere, ca să poată circula prin Roma, dar nu ştie cum să facă să înapoieze banii. Iubitul fetei a convins-o apoi să practice prostituţia pentru a recupera datoria şi a fost pusă chiar să semneze un contract cu respectivul cuplu, în care îşi dădea acordul ca toţi banii câştigaţi să ajungă la ei.

Iubitul fetei a dispărut apoi, şi a rămas pe mâna celor doi români, un bărbat în vârstă de 32 de ani şi o femeie de 21 de ani. Aceştia colaborau cu alte două prostituate şi cu un cetăţean italian în vârstă de 50 de ani, care se ocupa de postarea anunţurilor pe internet pentru clienţi. Telefonul fetei a ajuns pe mâna uneia dintre prostituate, care îi făcea programările în camere închiriate în centrul Ostiei, în Ladispoli și de-a lungul arterei Via Aurelia.

Tânăra suporta bătăi crunte şi ameninţări de câte ori se opunea, iar vânătăile i se vedeau până şi în pozele postate ca reclamă pe internet. În urma unor rapoarte trimise de clienţii fetei, aceasta a ajuns în atenţia autorităţilor, care au adus-o la audieri la secţia din Lido, însă îi era prea teamă să spună prin ce a trecut, deoarece nu a vrut să se afle în România că a practicat prostituţia. Totodată, a refuzat să depună plângere oficială împotriva exploatatorilor ei.

„În comparație cu mine, Spada și Fasciani nu sunt nimic, eu sunt numărul unu în Ostia”, erau câteva din replicile folosite de aceştia de câte ori o abuzau pe tânără.

Cei doi români sunt acum închiși în Perugia pentru proxenetism și tentativă de extorcare. Acuzațiile au fost contestate. 

Acum fata se află într-o casă familială, protejată de poliție pentru că este martoră la proces. Nu vorbește nici un cuvânt de italiană, iar poliția a trebuit să folosească un interpret pentru a reconstrui povestea.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel