Italia. Românul găsit spânzurat în casă de fratele său a făcut gestul extrem într-un apel video cu iubita: Emil a pregătit totul cu grijă

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Italia. Românul găsit spânzurat în casă de fratele său a făcut gestul extrem într-un apel video cu iubita Emil a pregătit totul cu grijă
Italia. Românul găsit spânzurat în casă de fratele său a făcut gestul extrem într-un apel video cu iubita Emil a pregătit totul cu grijă

Emil Florin Miklos, un român în vârstă de 40 de ani, a fost găsit spânzurat, în propria locuință, chiar de fratele său, în Pietramelara, provincia Caserta, regiunea Campania din Italia. 

Presa din Italia a dezvăluit astăzi faptul că Emil s-a sinucis chiar în momentul în care era într-un apel video cu iubita lui. Românul a pregătit totul cu grijă și apoi a făcut ultimul apel video cu iubita lui care se întorsese de câteva zile în țară la familia ei.

Avea să-i arate totul și să-i explice motivele care l-au de terminat să pună în aplicare gestul nebunesc și extrem de a-și lua viața. Femeia, aflată în chinul unei stări de șoc de înțeles, după ce a încercat să-l convingă pe Emil să renunțe la acel plan tragic, ar fi închis convorbirea telefonică și l-ar fi avertizat pe fratele lui Emil, rezident și el în Pietramelara. Fratele s-a dus de urgență acasă la Emil, însă era prea târziu pentru a-l mai putea salva.

Tânărul de 40 de ani din România se afla de mai mulți ani în Italia și locuia la Pantani, în municipiul Pietramelara. Trupul neînsuflețit, după finalizarea cazului, a fost predat membrilor familiei pentru înmormântare.

 

Cadavrul unui român, găsit pe un câmp din Italia

 

O descoperire la fel de macabră a fost făcută, în urmă cu câteva săptămâni, și în Monterotondo, unde cadavrul unui român de 60 de ani a fost găsit într-un container pe un câmp necultivat, pe Via Semblera din Monterotondo Scalo. Descoperirea a fost făcută de un voluntar al unei asociații de români din Italia care îi aducea prânzul.

Astfel, anchetatorii au de a face cu o moarte misterioasă, petrecută la periferia Romei. Victima ar fi un bărbat, în vârstă de 60 de ani, de naționalitate română, pentru care, din păcate, cadrele medicale nu au mai putut face nimic, acesta fiind deja decedat.

Nu este clar cum a ajuns bărbatul aici și nici cauza morții sale. O anchetă de amploare este în curs de desfășurare, coordonată de procuratură, pentru a face lumină asupra incidentului. În acest moment, anchetatorii nu exclud nicio pistă. Nu este clar de ce se afla bărbatul în acel loc, cum a ajuns acolo, dacă i s-a făcut rău brusc sau dacă cineva l-a rănit pe acesta.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel