Italia. Ucis din gelozie de un coleg: Robert avea doar 17 ani. Un tânăr român ar fi asistat la întreaga scenă

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Un tânăr de 17 ani a sfârșit strangulat cu un șiret, din gelozie. Robert și Ali erau prieteni, până când primul a început să iasă cu prietena lui Ali. Bătăi, insulte, amenințări. Până la ultima ceartă furibundă, când marocanul de 21 de ani l-a ucis pe amicul său. Potrivit unor surse, la scenă ar fi asistat și un tânăr român, prieten cu Ali.

Ali, un bucătar de 21 de ani, îl aștepta pe Robert în holul clădirii în care închiriase o cameră pentru câteva zile, pe o stradă burgheză din apropierea gării din Trieste. Intenția sa era să-i dea o lecție, dar nu a vrut să ucidă. În confruntarea violentă dintre cei doi, Ali și-a pierdut cumpătul, a luat un ștreang și l-a legat în jurul gâtului.

Robert Trajkovic, în vârstă de 17 ani, a fost strangulat mortal de prietenul său. "A fost ca un fiu pentru noi, nu pot să înțeleg, nu pot, e ceva...", spune mama lui Ali. Femeia a venit la sediul carabinierilor din Trieste împreună cu soțul ei pentru a fi audiată de anchetatori. Nebunia fiului său este completată prin lăsarea cadavrului lui Robert în subsolul în care l-a ucis și apoi reluarea vieții sale obișnuite, rătăcind prin oraș. Se pare că s-a întors și la ea, fata contestată, o italiancă de 22 de ani cu care a avut o relație de lungă durată. Petrecuseră un an în Germania și plănuiau să se căsătorească. Apoi a venit pandemia, șomajul, lumea care se prăbușea. Și s-au întors la Trieste cu un moral scăzut.

Ucis din gelozie. Robert avea doar 17 ani

 

Relația fetei cu Robert este recentă. Un fapt este surprinzător: faptul că, timp de o zi întreagă, nimeni nu a observat cadavrul de pe jos. Tragica descoperire a fost făcută sâmbătă seara, după ce mama lui Robert, Daniela, și frații săi au lansat un apel emoționant pe Facebook: "Suntem îngrijorați, Robert a dispărut de ieri, dacă știe cineva ceva, vă rugăm să ne scrieți". Părinții sârbi ai băiatului, care are trei frați, au reconstituit situația în felul următor: "Fiul meu a fost prins într-o ambuscadă", a spus Peter, tatăl. "Era la o întâlnire cu prietena lui..... Fostul iubit a fost gelos și s-a dus după ea. Așa că s-a dus jos și l-a strangulat", relatează Corriere.

După ce a fost găsit cadavrul, anchetatorilor nu le-a luat mult timp să își dea seama unde să cate autorul. Prietenii erau la curent cu ura recentă a lui Ali față de prietenul său. "Îl plesnise deja", își amintește Fabia, mama unui alt băiat apropiat de Robert.

Un tânăr român ar fi asistat la întreaga scenă

 

Tânărul de 21 de ani a fost apoi reținut sâmbătă de carabinieri. Tânărul de 21 de ani a fost oprit în timpul nopții de carabinierii sosiți la fața locului pentru anchetă și dus mai întâi la cazarmă, apoi la spital, deoarece tânărului de 21 de ani i se făcuse rău. El a fost audiat abia ieri.

Suspectul a recunoscut multe lucruri, dar nu a fost o mărturisire completă. "Mâine vom deschide un dosar pentru omucidere voluntară", a anticipat șeful parchetului, Antonio De Nicolo.

Între timp, continuă să apară noi detalii despre moartea tânărului Robert Trajkovici. Potrivit primelor cercetări, tânărul de 21 de ani, care se afla în clădire cu mult înainte de sosirea lui Robert, se pare că nu era singur, ci în compania unui tânăr de naționalitate română.

Criminalul ajunsese la cămin pentru a vorbi cu fosta sa iubită, întrucât nu acceptase încă sfârșitul relației.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel