Italia. Româncă, găsită moartă în casă. Soțul a dat alarma, iar anchetatorii cred că el a ucis-o pe Cristina

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Cristina D., în vârstă de 48 de ani, a fost găsită moartă în casă sâmbătă, 25 iunie, în Genova, Italia. Procurorul cercetează dosarul pentru ucidere voluntară și l-a interogat pentru o lungă perioadă de timp pe soțul victimei, care se afla în apartament cu ea și o colega de cameră la momentul decesului acesteia.

„Locuiesc în această clădire de douăzeci de ani, la două etaje mai jos de apartamentul în care a avut loc tragedia. Probabil că luam prânzul când s-a întâmplat totul, dar nu s-a auzit nimic și în orice caz ar fi greu să aud zgomote suspecte la așa distanță. Dar pot spune că nici în ultimele săptămâni și luni nu detectasem nimic anormal, țipete sau ceva de genul”, spune un vecin de-al româncei din Italia.

Lionor Moreira locuiește în via Orgiero 5, în blocul în care românca de 48 de ani a fost găsită sâmbătă moartă. Procurorul cercetează dosarul pentru ucidere voluntară și l-a interogat pentru o lungă perioadă de timp pe soțul victimei, care se afla în apartament cu ea și o colega de cameră la momentul decesului acesteia. Bărbatul și-a maltratat soția în trecut, dar momentan nu este acuzat de responsabilități specifice.

Alarma a fost dată chiar de soțul româncei care a susținut că și-a găsit soția moartă la întoarcerea acasă.

Italia. O zi liniștită s-a transformat într-un coșmar pentru doi părinți români: Fetița lor, accidentată după ce a scăpat din mâinile mamei

 

Autopsia va avea loc astăzi

 

În fața ușii prin care continuă să iasă polițiștii, un mic grup de locatari se adună pentru a cere explicații. Nimeni nu dezvăluie că ar ști ce s-a întâmplat acolo, doar o fată se apropie și spune că îi cunoaște pe Cristina și pe soțul ei. Ea explică că i-a văzut recent în cartier. "El în special", își amintește vecina, „a fost remarcat când a plimbat câinele, părea să fie atent la acel animal, nu păreau să fie probleme între ei. Desigur, ar fi fost greu să îi înțelegem din puținul pe care l-am văzut”.

Locuitorii din zonă, și în special din imobilul în care a murit Cristina, dau informații potrivit cărora ar fi existat maltratări, potențial legate de semnele de vânătăi găsite pe corpul victimei.

Italia. O badantă româncă concediată, scandal monstru ca să o scoată afară pe noua îngrijitoare: „Acesta este postul meu!”

În timp ce agenții de la Poliția Legală urcă la ultimul etaj pentru a cristaliza puținele urme disponibile până acum pentru cei care anchetează, șeful Mobile Stefano Signoretti și procurorul adjunct Gabriella Marino ajung la sediul poliției pentru a efectua cele mai importante audieri. 

Autopsia, care va avea loc astăzi va putea oferi mai multe informații asupra cauzei care a dus la moartea Cristinei.

Italia. 17 români, expulzați după o escrocherie de proporții. Cum profitau de generozitatea turiștilor ca să se îmbogățească

 

------------------------------------

Dragi cititori, pagina de Facebook a site-ului ȘtiriDiaspora întâmpină probleme din cauza unor restricții abuzive care ne limitează impactul, iar astfel nu mai putem ajunge la dumneavoastră. Dacă doriți să fiți în continuare la curent cu cele mai importante știri și evenimente din Diaspora, vă rugăm să urmăriți și noua pagină a site-ului nostru:  

https://www.facebook.com/stiridiasporaexclusiv    

Vă mulțumim ca sunteți alături de noi,

Echipa ȘtiriDiaspora

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

16 apr 2024, 20:40 in Știri
Primar PNL, găsit spânzurat 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel