Italia: Plantație de marijuana descoperită la un român acasă

Tudor Curtifan |
Data actualizării: | Data publicării:

A furat șurubelnițe dintr-un magazin, dar va sta ani grei la închisoare. Un român a "uitat" că are o plantație de marijuana în apartament.

Carabinierii din orășelul italian Sondrio au arestat, sâmbătă seara, un bărbat român în vârstă de 46 de ani, fiind prins la furat într-un supermarket. Acesta avea să fie doar începutul aventurii, care s-a terminat la închisoare pentru român, polițiștii găsind la el acasă un adevărat laborator de droguri.

Bărbatul a fost oprit de personalul de securitate al unui centru comercial din zonă, după ce a plecat cu mai multe produse fără să le plătească. Aceștia au chemat și carabinierii, după ce au descoperit în mașina românului mai multe țigări care le-au trezit suspiciuni. La venirea poliției, bărbatul a început să se bâlbâie, declarând că nu știe cum au ajuns țigări cu marijuana în mașina sa.

Acesta i-a condus pe oamenii legii la domiciliul său, unde, supriză, exista un adevărat laborator de droguri. În apartamentul românului au fost descoperite 2 plante de marijuana cu o greutate de peste 2 kilograme și o instalație de lumină flurescentă. Alte 2 kilograme de marijuana fuseseră deja pregătite, marfa fiind împărțită în pachețele diferite, gata să fie distribuite.

În plus, polițiștii au mai găsit materiale necesare pentru cultivarea drogurilor în interior, aproximativ 2 kg de tulpini de plante cultivate anterior și aproximativ 260 de grame de semințe de cânepă, dovezile sugerând că afacerea este una care se derulează de mai mult timp.

Bărbatul a fost arestat pe loc, iar cei 28 de euro pe care ar fi trebuit să-i plătească la magazin s-au transformat acum în ani grei de închisoare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel