Italia. Panică la o clinică din Roma, unde muncea şi un român. Podeaua de sub pacienţi s-a prăbuşit. Au căzut în camera de dedesubt

Andreea Cosma |
Data publicării:

Momente de teroare la 12.15 într-o clinică specializată la primul etaj din via Aurelia 475, din Roma, unde podeaua s-a prăbușit și două persoane au ajuns în camerele dela etajul de dedesubt, care erau în curs de renovare. O femeie în vârstă de 38 de ani, rănită grav, a fost transportată la spitalul San Camillo din Roma. O altă femeie de 34 de ani a fost doar ușor rănită. Printre muncitorii care renovau clinica era şi un român, scrie La Repubblica.

Din primele informaţii, în camera de dedesubt erau doi muncitori, un italian de 71 de ani și un român de 37 de ani, care este nevătămat. Pe baza unei reconstrucții inițiale, se pare că cei doi muncitori dărâmau un fel de artefact când brusc tavanul camerei a cedat și s-a prăbușit sub picioarele persoanelor prezente în clinică.

Carabinierii de la Madonna del Riposo au intervenit la fața locului împreună cu colegii de la Compagnia San Pietro, pe lângă personalul ASL. Camera a fost sigilată de autorităţi, împreună cu o mașină de demolare folosită de cei doi muncitori.

Investigațiile sunt în desfășurare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel