Italia. O familie de români a trăit coșmarul vieții lor. Ce au pățit după ce navigatorul mașinii i-a băgat pe un drum greșit

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Italia. O familie de români a trăit coșmarul vieții lor. Ce au pățit după ce navigatorul mașinii i-a băgat pe un drum greșit. FOTO: captură ondanews.it
Italia. O familie de români a trăit coșmarul vieții lor. Ce au pățit după ce navigatorul mașinii i-a băgat pe un drum greșit. FOTO: captură ondanews.it

O familie de români a trecut, ieri seară, prin spaima vieții lor după ce mașina în care călătoreau s-a blocat pe un drum prăbușit din Salvitelle, provincia Salerno, regiunea Campania, Italia.

Ceea ce era să fie o tragedie a avut un final fericit. Ieri seară, o familie de români, tatăl, mama și fiul, rezidentă în Monopoli, în provincia Bari, s-a îndreptat cu autoturismul lor Jeep Renegade spre Polla. Navigatorul mașinii i-a făcut pe cei trei români să o ia, din greșeală, pe un drum accidentat, cu asfaltul prăbușit în mai multe locuri.

Tatăl, mama și fiul, aflați evident în dificultate, au cerut imediat ajutor. La fața locului au intervenit prompt Detașamentul de Pompieri al detașamentului Sala Consilina condus de maistrul Bruno Mangieri.

 

O misiune de salvare îndelungată și minuțioasă

 

O misiune de salvare îndelungată și minuțioasă a început și, cu ajutorul unui tractor condus de un locuitor Salvitelle, pompierii au reușit să repună mașina pe șosea și a fost preluată ulterior de către asistența rutieră pentru reparațiile necesare.

Familia de români implicată în episodul neplăcut spune că a trăit o spaimă soră cu moartea și nu s-au putut abține să mulțumească pompierilor pentru sprijinul acordat și pentru rezolvarea rapidă a problemei.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel