Italia. Momente de panică pentru un român, azi-noapte: Balconul apartamentului s-a prăbușit din senin - FOTO

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Italia. Momente de panică pentru un român, azi-noapte: Balconul apartamentului s-a prăbușit din senin. FOTO: colaj capturi agrigento.gds.it
Italia. Momente de panică pentru un român, azi-noapte: Balconul apartamentului s-a prăbușit din senin. FOTO: colaj capturi agrigento.gds.it

Un român a trăit momente de panică, azi-noapte, în Ribera, provincia Agrigento, Sicilia din sudul Italiei.

Potrivit primelor informații, balconul apartmentului românului s-a prăbușit, în jurul orei 04:00, în via Fratelli Cervi, după cum se precizează într-o notă a carabinierilor.

2. -imagine fara descriere- (italia--momente-de-panica-pentru-un-roman--azi-noapte-balconul-apartamentului-s-a-prabusit-din-senin---foto-2.jpg)

Balconul apartamentului românului, zidar de meserie, s-a prăbușit, probabil, din cauza unei defecțiuni structurale. 

Din fericire, prăbușirea nu a provocat victime, ci doar pagube materiale. Balconul de dedesubt și patru autoturisme parcate pe stradă, inclusiv una a românului, au fost avariate. Mașinile au fost lovite puternic de molozul căzut.

3. -imagine fara descriere- (italia--momente-de-panica-pentru-un-roman--azi-noapte-balconul-apartamentului-s-a-prabusit-din-senin---foto-3.jpg)

La fața locului au intervenit pompierii Sciacca și, după primele verificări, au declarat imobilul „de nelocuit” în așteptarea cercetărilor ulterioare. Toți locuitorii din clădire au fost evacuați.

 

O altă clădire s-a prăbușit în urma unei explozii, în Italia, în luna noiembrie

 

O altă clădire s-a prăbușit, la mijlocul lunii noiembrie, în urma unei explozii, în Cancello Scalo, municipiului San Felice a Cancello, regiunea Campania, Italia. Cauzele exploziei ar fi atribuite unei scurgeri de gaz. Presa din Peninsulă anunța că sunt persoane dispărute sub dărâmături.

Locuitorii din zona Cancello Scalo au fost alertați în dimineața zilei de 19 noiembrie de un vuiet puternic din cauza unei explozii care le-ar fi făcut să se cutremure și casele lor. O clădire cu două etaje, acum complet distrusă, s-a prăbușit în urma unei explozii.

În urmă cu doar câteva luni, un episod similar s-a petrecut în centrul istoric al orașului Napoli în urma prăbușirii unei mansarde a unei clădiri cu patru etaje. Ca măsură de precauție, cu acea ocazie, au fost evacuate 12 case din jurul locului incidentului. Nu au fost înregistrate victime.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel