Italia. O clădire s-a prăbușit în urma unei explozii. Persoane dispărute sub dărâmături (FOTO + VIDEO)

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Italia. O clădire s-a prăbușit în urma unei explozii. Persoane dispărute sub dărâmături (FOTO + VIDEO)
Italia. O clădire s-a prăbușit în urma unei explozii. Persoane dispărute sub dărâmături (FOTO + VIDEO)

O clădire s-a prăbușit, în această dimineață, în urma unei explozii, în Cancello Scalo, municipiului San Felice a Cancello, regiunea Campania, Italia. Cauzele exploziei ar fi atribuite unei scurgeri de gaz. Momentan presa din Peninsulă anunță că două persoane sunt dispărute sub dărâmături.

Locuitorii din zona Cancello Scalo au fost alertați în această dimineață de un vuiet puternic din cauza unei explozii care le-ar fi făcut să se cutremure și casele lor. O clădire cu două etaje, acum complet distrusă, s-ar fi prăbușit în urma unei explozii.

2. -imagine fara descriere- (italia--o-cladire-s-a-prabusit-in-urma-unei-explozii--persoane-disparute-sub-daramaturi-foto-prc-2b-video-2.jpg)

La fața locului au sosit pompierii împreună cu ajutorul medical și carabinierii care vor face lumină asupra dinamicii evenimentului.

 

Două persoane sub dărâmături

 

Mai multe imagini s-au răspândit online și arată proporțiile dezastrului: clădirea s-a prăbușit complet.

 

Momentan, conform primelor informații, sub dărâmături ar fi două persoane. OUSAR, specializată în căutarea persoanelor dispărute sub dărâmături, este la fața locului. 

3. -imagine fara descriere- (italia--o-cladire-s-a-prabusit-in-urma-unei-explozii--persoane-disparute-sub-daramaturi-foto-prc-2b-video-3.jpg)

În urmă cu doar câteva luni, un episod similar s-a petrecut în centrul istoric al orașului Napoli în urma prăbușirii unei mansarde a unei clădiri cu patru etaje. Ca măsură de precauție, cu acea ocazie, au fost evacuate 12 case din jurul locului incidentului. Nu au fost înregistrate victime.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel