Italia. Moarte cumplită pentru o româncă, pe A4. O mașină care mergea pe sensul greșit a ucis-o într-o secundă. Vehiculul i-a luat foc

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Italia. Moarte cumplită pentru o româncă, pe A4. O mașină care mergea pe sensul greșit a ucis-o într-o secundă. Vehiculul i-a luat foc. FOTO: colaj capturi corrieredelveneto.corriere.it, friulioggi.it
Italia. Moarte cumplită pentru o româncă, pe A4. O mașină care mergea pe sensul greșit a ucis-o într-o secundă. Vehiculul i-a luat foc. FOTO: colaj capturi corrieredelveneto.corriere.it, friulioggi.it

O româncă și-a pierdut viața într-un tragic accident, astăzi, pe A4, în Italia, după ce un vehicul care circula pe sensul greșit pe autostradă s-a izbit violent de mașina ei. Impactul a fost atât de violent, învât autoturismul româncei a luat foc, iar femeia a sfârșit în incendiu.

Potrivit primelor informații, femeia, de origine română, cu domiciliul în San Biagio di Callalta (Treviso), și-a pierdut viața într-un tragic accident rutier care a avut loc astăzi, 5 februarie, de-a lungul autostrăzii A4, în tronsonul dintre Monfalcone Est și Duino spre Trieste, anunță corrieredelveneto.corriere.it.

Dinamica accidentului este încă anchetată și examinată de polițiștii rutieri.

 

Românca a murit pe loc

 

Potrivit primelor informații, românca, aflată la volanul mașinii ei, a intrat în coliziune cu un alt vehicul care circula în direcție greșită pe banda de viteză pe autostradă. Impactul a fost extrem de violent. Mașina româncei, care circula de-a lungul nodului de autostradă în sensul bun, a luat foc imediat și femeia a murit. 

Salvatorii veniți la fața locului, pompieri, personal Autovie Venete și autospeciale de salvare, nu au mai putut face nimic pentru româncă, aceasta fiind declarată decedată la fața locului.

Secțiunea în cauză, între Est Monfalcone și Duino și intersecția Monfalcone spre Trieste, a fost închisă, la fel și tronsonul dintre Sistiana și Monfalcone Est spre Veneția pentru a permite sosirea ajutorului.

S-au format cozi între bariera Lisert și Redipuglia pentru cei care vin din Veneția și traficul este redirecționat imediat după stația de taxare Lisert către drumul de stat 14.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel