Italia. Curier român, transportat în cod roșu la spital după ce a vrut să lase un colet

Loredana Iriciuc |
Data actualizării: | Data publicării:

Un curier român, în vârstă de 39 de ani, a ajuns la spital după ce a vrut să livreze un pachet, dar nu a găsit pe nimeni acasă, în Manziana, o comună în provincia Roma, Lazio din Italia.

Un curier român care a fost grav rănit, după ce s-a înjunghiat cu un fier, a fost transportat în cod roșu la spital. Accidentul de la locul de muncă datează de la ora prânzului de ieri, luni, 3 octombrie, și a avut loc în Manziana.

 

Curierul român a vrut să lase coletul în fața ușii

 

Din informațiile oferite de presa din Italia, victima este un curier care lucrează la o firmă de logistică, un bărbat de 39 de ani, de naționalitate română, care la momentul incidentului făcea livrări la domiciliu pe teritoriul provinciei Roma. Era în jurul orei 13:30 când bărbatul a sunat la ușa unei case, unde a fost nevoit să lase un pachet. Dar nimeni nu a răspuns la interfon.

Curierul s-a gândit că poate lăsa în siguranță coletul în fața ușii, pentru ca destinatarii la întoarcere să-l găsească și să aibă articolul imediat disponibil. Apoi s-a cățărat pe peretele, care s-a prăbușit parțial sub greutatea lui și a fost străpuns de un fier. Când a sosit apelul la numărul unic de urgență 112 cu cererea de ajutor, la fața locului a sosit personalul sanitar. În condițiile în care se afla bărbatul de 39 de ani, pe lângă ambulanță, a fost necesară și intervenția elicopterului, care a aterizat nu departe. Paramedicii l-au preluat și au zburat la Policlinica Agostino Gemelli din Roma.

 

Românul, în cod roșu la spital


Când a ajuns la spital în cod roșu, a fost încredințat în grija medicilor, care l-au supus verificărilor necesare și au intervenit asupra rănilor produse în urma accidentului.

La locul incidentului au fost prezenți carabinieri ai Compagniei di Bracciano și au intervenit cu o patrulă și cu militarii stației Manziana, pentru verificările de care au fost responsabili.

 

Vezi și 

 

Italia. Șoferul care a ucis-o pe Diana, artista româncă de 23 de ani, eliberat, deși fugise de la locul accidentului: A fost găsit după 20 de zile

 

Judecătorul de Cameră Preliminară (Gip) al Tribunalului din Cassino, Alessandra Casinelli, a anulat arestarea bărbatului în vârstă de 44 de ani care a călcat-o și ucis-o pe artista română Diana Maria Zaharia, în vârstă de 22 de ani.  El a fost arestat după ce a fugit de la locul accidentului petrecut pe o stradă din Cassino, în urmă cu aproape trei săptămâni.     

Carabinierii au reținut, la sfârșitul săptămânii trecute, un bărbat de 40 de ani, rezident în cătunul Valleluce (Provincia Frosinone), în legătură moartea Dianei Zahaire. Bărbatul și-a recunoscut vina și a fost inițial plasat în arest la domiciliu.

Citește continuarea AICI...

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel