Italia. Cadavrul unei femei, găsit decapitat într-o geantă. Anchetatorii cred că este al Andreei, românca dispărută de patru săptămâni

Italia. Cadavrul unei femei, găsit decapitat într-o geantă. Anchetatorii cred că este al Andreei, românca dispărută de patru săptămâni
Italia. Cadavrul unei femei, găsit decapitat într-o geantă. Anchetatorii cred că este al Andreei, românca dispărută de patru săptămâni

Apar noi informații și noi piste cu privire la cadavrul unei femei fără cap și mutilat, găsit într-o geantă pe râul Po, în Occhiobello, provincia Rovigo, regiunea Veneto, Italia. Anchetatorii cred că este trupul neînsuflețit al româncei Andreea Rabciuc, dispărută din data de 12 martie. 

Potrivit autorităților, sunt detaliile care ar putea sugera că trupul neînsuflețit este cel al româncei de 27 de ani. Potrivit acestora, cadavrul găsit se afla într-o stare bună de conservare și era în apă de mai puțin de o lună, Andreea Rabciuc fiind dispărută de aproape patru săptămâni, mai exact din data de 11 martie, din localitatea Castelplanio, provincia Ancona, regiunea Marche din Italia.

Atenție! Urmează informații care vă pot afecta emoțional!

Anchetatorii spun că trupul neînsuflețit îi duc cu gândul că este Andreea din cauza mutilărilor mâinilor și absenței capului. Andreea avea tatuaje chiar pe mâini și părul albastru, elemente care ar fi făcut-o instantaneu de recunoscut. Anchetatorii păstrează o strictă confidențialitate în această privință, deocamdată se află în contextul ipotezelor, după cum s-a menționat, pe baza persoanelor dispărute de acasă care ar putea corespunde după vârstă și tip, este deci necesar să așteptăm constatările.

 

Andreea a dispărut după o petrecere

 


Andreea Rabciuc, în vârstă de 27 de ani de origine română, a dispărut, după cum s-a menționat, pe 11 martie, după ce a participat la o petrecere într-o fermă de pe Montecarottese. Cazul este și la emisiunea de pe Rai3 „Cine l-a văzut?” care a făcut un card cu datele personale ale fetei.

Există însă câteva puncte obscure în această dispariție, pe care Carabinierii din Jesi sunt chemați să le rezolve: ce s-a întâmplat înainte de petrecere și de ce se certa cu iubitul ei? De ce i-ar fi ținut telefonul mobil (cum au povestit prietenii ei și mama ei) și i-ar fi adus înapoi mamei abia duminică următoare, amânând efectiv alarma dispariției?

 

Autopsia a scos la iveală mai multe detalii

 

Cadavrul găsit în geantă a aparținut unei femei de aproximativ 30 de ani, care era dezbrăcat, decapitat, mutilat și apoi închis în geantă și aruncat în râul Po. Au rămas rămășițele unei rochii albastre și mov cu paiete.

Ce mai știm despre această crimă odioasă? Autopsia a scos la iveală mai multe detalii, precum faptul că trupul neînsuflețit a fost pus în geantă în poziție fetală. Medicul legist a putut stabili că este vorba despre cadavrul unei femei doar din conformația cutiei toracice. Pielea victimei este foarte albă. În plus, pare puțin probabil ca trupul neînsuflețit să fi stat în apă mai mult de o lună.

Ancheta este în curs de desfășurare.

„Am bănuit că este în neregulă ceva din cauza mirosul puternic care era emanat din geantă”, a spus bărbatul care a descoperit cadavrul. 

 

„O mincinoasă oportunistă periculoasă”

 

Simone, iubitul Andreei, a publicat pe Facebook, cu o săptămână înainte de dispariția româncei, o postare adresată ei, în limba italiană și cu poza unui W.C. alăturată.

„Acesta este tronul potrivit pentru tine

Murdar de pi**… și plin de că˙˙

Îți doresc să ai parte toată viața de ceea ce găsești în el

O mincinoasă oportunistă periculoasă nerecunoscătoare nepăsătoare „prea ușoară prea mult pentru toți și, din păcate, pentru ea distrusă…

Din fericire, pentru mine ești moartă !!!

E adevărat că Dumnezeu există și din când în când pune fiecare clovn în circul său

Iar în circul meu, tu nu vei mai intra

Încearcă doar… Încearcă Miss sigură pe tine

Va fi o plăcere să le demontez pe toate, ale tale și doar ale tale presupuse certitudini.

La revedere pentru totdeauna”.

 

 

Iubitul ei a fost ultima persoană care a văzut-o

 

Iubitul ei a fost ultima persoană care a văzut-o. Deși, la început, iubitul neagă că postarea este pentru Andreea, în final admite: „este o postare de rahat pe Facebook, o postare ca răspuns la ceva ce a scris ea după a mia ceartă”.

Despre cearta furtunoasă din noaptea precedentă, care a continuat în timpul petrecerii, băiatul a explicat că se certau des. „În fiecare zi, ne certam mereu, dar apoi ea se întorcea”. Când corespondentul Rai3 l-a presat cu întrebări, subliniind numeroasele zile de absență, a aruncat umbra suspiciunii: „Să înțeleg... dar încă nu a fost găsită, nu stă la mama ei?”. De fapt, el spune că bănuiește că fata s-a întors fără să spună nimănui.

Dar jurnalistul îl informează că Andreea lipsește de acasă de 25 de zile, o perioadă imensă de timp. Apoi lucrurile se schimbă. „Mi se pare ciudat, pentru că a fugit de șase sau șapte ori, dar întotdeauna s-a întors, a doua zi, două zile mai târziu. Adică, știe ce face. Dar în acest moment, dacă nu s-a întors și nimeni nu știe nimic, sunt îngrijorată și eu pentru că... nu pot să înțeleg. E plecată de trei săptămâni? N-am văzut-o, n-am văzut-o... Nu era pe drum, cred că a făcut autostopul. Atâtea zile lipsă nu se întâmplase niciodată, trebuie să o căutăm”.

 

Fostul și actualul iubit al Andreei, pioni în dispariția sa?

 

Și, în timp ce căutările se desfășoară în cea mai strictă confidențialitate, există și o mare îngrijorare din partea unui alt bărbat, fostul iubit al Andreei, Daniel, care nu a uitat-o. „Voia să redevină ea însăși și să își schimbe viața”, a spus el. „Mi-a spus să mă duc să o iau a doua zi, pentru că vrea să o duc fie la mine acasă, fie la mama ei, ca să poată petrece această ultimă lună în liniște și apoi să plece și să nu mai lase anumite persoane să știe unde este sau ce face...”.

Daniel a văzut-o pe Andreea vineri, 11 martie, când aceasta a ieșit seara cu alți prieteni și cu iubitul ei. Dar ea dispare. „I-am trimis un mesaj să îi lase în pace pe acei oameni, dar nu a răspuns la mesaj”, a spus el. „După doi ani și jumătate, șase luni de când ne-am despărțit, nu o uit și nu o voi uita niciodată”. Daniel se teme că i s-a întâmplat ceva rău. „Dacă nu i s-ar fi întâmplat nimic, aș fi ținut legătura cu ea, speranța de a o ține din nou în brațe nu va muri niciodată. Dar ea ar fi făcut orice ca să vină la mine, chiar și pe jos, așa cum făcuse și în alte ocazii când o găsisem la ușă”.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News


Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt1
YesMy