Italia: A vrut să intre cu masina în mulțimea de români. La un pas de măcel. Video

Narcis Popa |
Data actualizării: | Data publicării:

Un șofer român a accelerat și a vrut să intre cu mașina într-un grup de 200 de conaționali care se aflau într-un parc din Milano. 

Incidentul s-a petrecut Sâmbătă, la orele prânzului. Un român care se afla într-un autoturism Volvo a fost pe cale să producă un adevrăat măcel într-un parc din Milano.

Asemănător atentatelor teroriste din ultima perioadă el a accelerat intenționat spre un grup format preponderent din persoane de etnie romă, care se aflau într-un parc din cunoscutul oraș italian. 

Pentru a fi sigur că reușește să-i lovească, el a urcat mai întâi cu autoturismul pe trotuar și din acel moment a accelerat spre grup. Numai că mașina s-a împotmolit în parcelele de pământ și în flori astfel că nu a reușit să se apropie decât la câțiva metri de cei pe care îi țintea. 

Vazând că mașina s-a împotmolit, cele trei persoane din autoturism, de asemenea de etnie romă, au încercat să fugă, doar că era prea târziu. Persoanele care erau să fie lovite au sărit și de acolo a început o bătaie generală.

Poliția italiană a intervenit cu 10 echipaje pentru a opri scandalul. 

Autoritățile au stabilit că a fost vorba despre o încercare de reglare de conturi, iar șoferul care a vrut să intre în mulțime a fost arestat. 

Vezi video:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel