IPOTEZĂ-ŞOC: "Dacă Dincă era plecat, despre cine spunea Alexandra că VINE, VINE!"

Andreea Cosma |
Data publicării:

Avocata Cornelia Lalu a venit cu o ipoteză şocantă, care ar putea răsturna mersul anchetei. Invitată la "Legile Puterii", la Realitatea TV, avocata a comentat imaginile surprinse de camerele de luat vederi cu Gheorghe Dincă, la un centru comercial din Craiova, chiar în timp ce Alexandra Măceşanu suna la 112 şi spunea speriată că "vine cineva".

Lalu pune sub semnul întrebării şi telefonul suspect primit de mama Alexandrei, în care un bărbat îi spune că este ginerele său şi că a plecat cu Alexandra în altă ţară.

Citește și: Raport MAI. Poliţist PRINS cu MINCIUNA în timpul operaţiunilor în cazul Caracal

"Eu am un dubiu. De unde aveţi certitudinea că Dincă a sunat-o pe mama Alexandrei? Nu avem nicio dovadă deocamdată. Apare un telefon către mama Alexandrei. Deocamdată, organele de anchetă nu au confirmat că Gheorghe Dincă a dat acest telefon.

Citeşte şi: Taximetristul care l-a luat pe Gheorghe Dincă de la mall-ul din Craiova nu își mai AMINTEȘTE NIMIC

Însă, după imaginile pe care le-aţi prezentat, plecarea de la Caracal, sosirea la ora 10:00 în Craiova, rentoarcerea de la Craiova în jurul orei 12:00, pe mine mă face să cred că Dincă nu se afla în momentul în care Alexandra comunica la 112 "Vine, vine criminalul!". Cred că a venit altcineva în acel domiciliu şi nu Dincă pentru că, pe imagini, îl aveţi la 12:01 în altă locaţie. Deci nu putea să fie, în momentul în care era în conversaţie cu 112, Dincă în domiciliul său. Clar a venit altcineva când Alexandra se afla în dialog cu ofiţerul. Nu pot să spun de criminal, că nu ştiu dacă Alexandra este moartă.

Citește și: Fost director INTERPOL, declaraţii despre anchetele din cazul Caracal: "Nu e NORMAL". Ce spune despre trecutul lui Gheorghe Dincă, în Italia

Eu spun că la momentul  în care Alexandra, la ultima conversaţie, susţine că "vine, vine" a fost o altă persoană pentru că îl aveţi pe imagini la 12:01 în altă locaţie", a spus avocata Cornelia Lalu, în emisiunea lui Denise Rifai.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel