Taximetristul care l-a luat pe Gheorghe Dincă de la mall-ul din Craiova nu își mai AMINTEȘTE NIMIC

Andreea Cosma |
Data publicării:

Noi detalii despre suspectul Gheorghe Dincă au ieşit la iveală, după ce Realitatea TV a obţinut imagini cu acesta plimbându-se cu un taximetrist prin Craiova, la un centru comercial din oraş.

"Taximetristul care l-a dus cu maşina pe criminal a declarat că nu îşi mai aminteşte nimic. A spus că nu îşi mai aduce aminte nimic despre cursă, dar este sigur că nu a mers în Caracal. În plus, el a precizat că nu a fost căutat de procurori pentru a fi audiat şi poate şi-ar fi adus aminte de clientul său dacă ar fi fost întrebat cel târziu a doua zi.

Citește și: Fost director INTERPOL, declaraţii despre anchetele din cazul Caracal: "Nu e NORMAL". Ce spune despre trecutul lui Gheorghe Dincă, în Italia

Pe micile ecrane, imaginile pe care le vedem sunt surprinse de camera de la mall, la centrul comercial unde a fost surprins Dincă, la 10:01. La 09:33 sunt celelalte camere din hotel, din parcarea din Caracal. Acum nu ştim dacă aceste camere de luat vederi au fost setate corect din punct de vedere al orelor, că altfel nu înţeleg explicaţia, că la 09:33 era la Caracal şi la 10:01 era în Craiova. Problema e alta: taximetristul care l-a dus cu maşina pe criminal spune că el îşi aducea aminte, normal, dacă ar fi fost şi el audiat a doua zi. Dar el nici până azi nu a fost căutat de procurori să îl audieze, asta e informaţia tare", a declarat Denise Rifai, la "Legile Puterii".

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel