Ion Ștefan: „Am fost la DNA din proprie inițiativă. Renunț la imunitate, sunt dispus să fiu cercetat”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Ministrul Dezvoltării, Ion Ștefan, a declarat că s-a prezentat singur la DNA ca urmare a unor acuzații lansate la adresa sa într-o emisiune televizată, potrivit cărora ar fi alocat în mod ilegal sume de bani pentru cumpărarea unei biblioteci în Satu Mare.

„Am fost la DNA din proprie inițiativă să mă pun la dispoziția organelor de control, ca urmare a unor acuzații aduse de un cetățean într-o emisiune - că am avut ceva și cunosc pe cineva - că printr-o hotărâre de Guvern am alocat sume de bani în Consiliul Județean Satu Mare, pentru a se cumpăra o bibliotecă - biblioteca județeană. Spunea că s-au întâmplat lucruri necurate. Eu am fost la DNA să mă pun la dispoziția organelor de anchetă. Nu am nimic de ascuns, nu cunosc pe nimeni, nu am avut discuții neprocedurale cu nimeni", a declarat ministrul Dezvoltării, Ion Ștefan.

Citește și Ministrul Ion Ștefan, la DNA

În fața procurorilor, ministrul a prezentat toată situația,

„Ce vor considera că trebuie să facă, să facă. Am toată disponibilitatea, renunț la imunitate, renunț la orice, sunt dispus să fiu cercetat, anchetat", a mai spus Ion Ștefan, potrivit Mediafax.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel