Ion Ştefan: Sută la sută, Ludovic Orban va fi în continuare premier timp de 8 ani

Andreea Cosma |
Data publicării:

Ministrul Lucrărilor Publice, Dezvoltării şi Administraţiei, Ion Ştefan, a declarat miercuri, la Constanţa, că PNL susţine organizarea alegerilor anticipate şi că, sută la sută, Ludovic Orban va fi premier în continuare, timp de 8 ani.

"Sunt pentru alegeri anticipate, vor fi alegeri anticipate, PNL susţine realizarea alegerilor anticipate, sunt pentru alegerea primarilor din două tururi de scrutin, sperăm să se întâmple (...) sută la sută, Ludovic Orban premier 8 ani", a răspuns ministrul, într-o conferinţă de presă susţinută în incinta Cazinoului, răspunzând la întrebarea dacă el este pentru organizarea alegerilor anticipate.

Referitor la varianta ca Guvernul să demisioneze în vederea demarării procedurilor pentru anticipate, Ion Ştefan a spus că este pregătit pentru orice hotărâre se va lua în acest sens.

"În calitate de ministru, sunt pregătit pentru orice hotărâre în sensul realizării alegerilor anticipate", a declarat Ştefan.

Întrebat care este relaţia pe care o are, pe o scară de la 1 la 10, cu preşedintele Klaus Iohannis, ministrul a susţinut că una "foarte bună, de 20 de puncte".

El a mai spus că este de acord cu eliminarea pensiilor speciale pentru parlamentari, onoarea de a fi parlamentar fiind mult mai mare decât o pensie pe care o poţi primi.

"Sunt de acord cu eliminarea pensiilor speciale, sunt semnatar al unui proiect de lege în Camera Deputaţilor, susţin eliminarea pensiilor speciale pentru parlamentari. Cred că onoarea de a fi parlamentar este mult mai mare decât o pensie pe care o poţi primi peste 65 de ani sau atunci când îţi vine momentul să ieşi la pensie", a afirmat demnitarul.

Ministrul Lucrărilor Publice, Dezvoltării şi Administraţiei, Ion Ştefan, s-a aflat miercuri la Cazinoul din Constanţa, pentru preluarea oficială a amplasamentului acestuia, în vederea consolidării şi restaurării, lucrări ce vor fi realizate în următoarele 30 de luni, prin Compania Naţională de Investiţii. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel