EXCLUSIV  Ion, românul dispărut din Germania, a fost găsit în Elveția

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Ion Georgian, un muncitor român de 53 de ani, care muncea în Germania în zona Umkirch, orașul Freiburg, a fost notificat ca dispărut de către familia sa, după ce bărbatul nu a mai dat niciun semn și nu a mai fost văzut încă de sâmbătă. Fiica sa a anunțat că bărbatul și-a contactat familia, după ce a plecat în Elveția.

Ion Georgian locuia în containerele de cazare pentru muncitorii de șantier, pe lângă o pădure din zona Umkirch (Freiburg), Germania. Roxana, fiica lui, ne-a alertat, după ce nu mai știa nimic despre tatăl ei de sâmbătă de la ora 17.00, ultima dată fiind văzut într-un supermarket Aldi din Umkirch. 

Vezi și: Alertă! Muncitor român dispărut în Germania. Fiica lui Ion: „Nu știe nimeni nimic de el, nu știe limba, nu se descurcă!“

Tânăra ne-a povestit cum colegii lui, alertați că nu știu nimic despre Ion,  au anunțat poliția. „Nu cunoaște limba, nu se poate descurca, nu știm dacă este bine, sănătos sau a pățit ceva, nu știm nimic“ era strigătul de disperare ale fetei sale, care își căuta tatăl.

Povestea are însă un final fericit, Roxana ne-a anunțat că tatăl ei a fost găsit. Bărbatul plecase în Elveția inopinat.

„A plecat de la cazare, telefonul l-a avut descarcat. A plecat în Elveția cu niște prieteni cu care s-a întâlnit. Pe noi nu ne-a anunțat, am intrat în alerta deoarece de sâmbătă până aseară la ora 18.00 noi nu am știut nimic de el. Tot răul spre bine, mulțumim lui Dumnezeu că este bine, ne făceam griji pentru că nu știe să se descurce acolo, nu cunoaște limba. Mă mulțumesc frumos de ajutor!“ este mesajul fiicei sale.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel