Alertă! Muncitor român dispărut în Germania. Fiica lui Ion: „Nu știe nimeni nimic de el, nu știe limba, nu se descurcă!“. UPDATE

Nicoleta Nicolau |
Data actualizării: | Data publicării:

O tânără își caută tatăl, Ion Georgian, un muncitor român de 53 de ani. Bărbatul muncea în Germania în zona Umkirch, orașul Freiburg. Ultima data a fost văzut într-un supermarket. 

Știre inițială:

Ion Georgian locuia în containerele de cazare pentru muncitorii de șantier, pe lângă o pădure din zona Umkirch (Freiburg), Germania. Roxana, fiica lui, spune că a vorbit ultima dată cu tatăl ei sâmbătă la ora 17.00. De la ora 20.00 nimeni nu l-a mai văzut sau auzit pe muncitorul de 53 de ani, ultima dată fiind văzut într-un supermarket Aldi din Umkirch. 

Tânăra spune că nici colegii lui nu știu nimic despre Ion, dar că au anunțat poliția de acolo, dar deocamdată nu s-a aflat nimic despre el.

„Nu cunoaște limba, nu se poate descurca, nu știm dacă este bine, sănătos sau a pățit ceva, nu știm nimic“ este strigătul de disperare ale fetei sale, care își caută tatăl.

Cine poate oferi mai multe detalii despre Ion, este rugat să lase un mesaj privat pe pagina de Facebook a Știri Diaspora.

UPDATE 5.02.2021 - Bărbatu a fost găsit. Vezi AICI mai multe detalii.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel