Ion Cristoiu, REPLICI INEDITE către Denise Rifai: "Se vede că nu aţi fost soţia lui Iohannis. Dr*cu ştie ce vă apuca!"

Andreea Cosma |
Data actualizării: | Data publicării:

Ion Cristoiu a oferit câteva momente inedite în cadrul emisiunii "Legile Puterii", moderată de Denise Rifai.

Cei doi au discutat, în cea mai mare parte a emisiunii, despre dezbaterea preşedintelui Klaus Iohannis, unde Denise Rifai nu a fost invitată.

"Neinvitarea dvs. a arătat că se temea, nu de întrebări, se temea de ruperea cadrului. Nu cred că dvs îl întrebaţi ceva... Dar eraţi necontrolabilă. Toţi de acolo erau controlabili până la ultima suflare, securizaţi. (...) Ce i se putea întâmpla? (...) Aţi suferit că nu v-aţi dus?", a întrebat-o Ion Cristoiu.

"M-a deranjat foarte tare şi nu pentru mine, cât pentru mesajul pe care nu e corect să îl primească publicul nostru din partea lui Iohannis care este eminamente votant al lui Iohannis", a răspuns Denise Rifai.

"Eraţi de necontrolat! Nu îşi putea permite nimeni, deci invitaţiile au fost nominale. Pe altcineva decât pe dvs... nu aveaţi cum, nu avea cum. Eu spun încă o dată, nu că asta e un lucru pozitiv, sunteţi necontrolabilă. Eu nu v-aş fi invitat în locul dumnealui. Dr*cu ştie ce vă apuca! Nu că îl ntrebaţi... orice politician poţi să îl întrebi orice, că îţi răspunde. În direct nu ai cum să îl corectezi", a mai completat Ion Cristoiu.

Editorialistul a spus apoi câteva exemple de întrebări pe care le-ar fi adresat preşedintelui Klaus Iohannis în cadrul dezbaterii dacă ar fi fost invitat, inclusiv despre viaţa sa de cuplu.

Ion Cristoiu: Dvs. trebuia să îl întrebaţi aşa: E greu să staţi departe o săptămână departe de Carmen Iohannis? De ce zâmbiţi? Nu era normal?

Denise Rifai: Eu nu aveam curiozitatea asta. Dacă soţia vrea să predea şi nu vrea să îşi piardă clasa... şi eu nu sunt soţia domnului preşedinte şi nu ştiu ce dinamică are cuplul acesta.

Ion Cristoiu: Am glumit, nu aveţi umor. În filmele ruseşti, se ducea după el în Siberia. (...) Dvs. vă duce gândul la tot felul de prostii, iertaţi-mă! Dvs. vi se pare normal ca un bărbat să stea departe de soţia lui cinci ani? (...) Se vede că nu aţi fost soţia lui Klaus Iohannis,", a conchis editorialistul.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel