Ion Cristoiu: "Rareş Bogdan este EXILAT la Bruxelles de către Klaus Iohannis"

Andreea Cosma |
Data publicării:

Ion Cristoiu susține că Rareș Bogdan a fost "exilat" de către președintele Klaus Iohannis la Bruxelles.

"Rareş Bogdan este exilat la Bruxelles şi el tot crede că nu este exilat. Îmi pare rău de el. Nu mai are nicio şansă. Este exilat de Iohannis. Normal era ca, după tot tărăboiul, domnul Iohannis să facă un gest să iasă cu el de mână. Presupunem cam ce discuţii sunt acolo", a declarat Ion Cristoiu, la Antena 3.

Citeşte şi: Cristoiu, IPOTEZĂ-ŞOC despre alegerile prezidenţiale: "Dăncilă contra Iohannis. Singura care poate să îl RADĂ"

Cât despre Dacian Cioloş, analistul politic a spus că deşi are mai multe şanse decât liderul USR, Dan Barna, o cursă între cei doi pentru prezidenţiale nu va fi uşoară.

"Cioloş a devenit reprezentantul lui Macron. El e de altă parte a baricadei şi cred că şi el se gândeşte cum să scape de funcţia aia ca să devină candidat. Nu va fi uşoară întrecerea cu Barna. Vrea el. Toate sondajele arată că e mai bun decât Barna. Barna nu are notorietate. Şi eu aş merge pe el. Adică foarte mulţi români îl văd pe el în funcţie. Are şi o faţă aşa, mai de preşedinte", a mai punctat Ion Cristoiu, la Antena 3.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel