Iohannis arată spre Dragnea: Modificările la Codurile Penale, cu destinație pentru persoane care ocupă funcții în Parlament

StiriDiaspora Team |
Data actualizării: | Data publicării:

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat că este inadmisibil ca unele dintre modificările la Codul Penal şi la Codul de Procedură Penală să fie făcute cu "destinație pentru unele persoane care vremelnic, acum, ocupă unele poziții chiar în Parlament".

"Au fost mai multe propuneri care s-au făcut, în vederea modificărilor. Vă referiți la Codul Penal și Codul de Procedură Penală. Unele modificări sunt necesare pentru că e nevoie de modernizare a legislației, punere în acord cu deciziile CCR și în unele puncte chiar cu legislația europeană. Aceste propuneri sunt bune și cred că Parlamentul le va prelucra.

Alte propuneri care au fost făcute sunt total inacceptabile și cred că discuția parlamentară va revela care trebuie să rămână în discuție și care trebuie să iasă din discuție. Un principiu trebuie să îl înțeleagă toată lumea. Este inadmisibil ca unele modificări să fie făcute cu destinație pentru unele persoane care vremelnic, acum, ocupă unele poziții chiar în Parlament", a declarat Iohannis.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel