Invitat la o aniversare, un român din Austria și-a împușcat, accidental, prietenul

Nicoleta Baciu |
Data actualizării: | Data publicării:
Invitat la o aniversare, un român din Austria și-a împușcat, accidental, prietenul. Sursa foto: freepik.com
Invitat la o aniversare, un român din Austria și-a împușcat, accidental, prietenul. Sursa foto: freepik.com

Un român se afla în vizită la un prieten, un conațional de 32 de ani din Districtul Braunau, pentru a sărbători nașterea fiicei sale, când s-a produs o tragedie.

 

 

În noaptea de 31 octombrie 2023 spre 1 noiembrie 2023, românul de 55 de ani fusese invitat de prietenul său, un conațional de 32 de ani din Districtul Braunau, pentru a sărbători nașterea fiicei sale.

În jurul orei 3.30, bărbatul de 55 de ani, aflat în stare de ebrietate, a vrut să-i arate prietenului său o armă, pe care o adusese cu el și era deținută legal.

Crezând că arma nu este încărcată, românul de 55 de ani a apăsat pe trăgaci. Din păcate, în țeavă era un cartuș, care l-a rănit pe românul de 32 de ani în brațul drept.

Bărbatul rănit a putut să efectueze apelul de urgență în mod independent, în timp ce bărbatul de 55 de ani era în stare de șoc. În afară de cei doi români, în apartament nu se aflau alte persoane.

Polițiștii au emis pentru românul de 55 de ani o interdicție temporară de a folosi arme, iar arma a fost confiscată. Bărbatul de 32 de ani a fost internat la spitalul Ried im Innkreis. Și românul are a apăsat pe trăgaci a avut nevoie de îngrijiri medicale, din cauza șocului suferit.

 

Doi șoferi români de TIR, scandal într-o parcare din Austria: au dat drumul la grătare, deși era interzis

 

Un agent de pază din Austria a fost amenințat și bătut duminică după-amiază, 29 octombrie, de doi șoferi români de camion în Hörsching (districtul Linz-Land).

Bărbatul, în vârstă de 42 de ani, care lucrează pentru o companie de logistică, desfășura activități de control într-o parcare, duminică, în jurul orei 14.00, când a semnalat unor șoferi de tir că nu respectă regulile.

Încă de dimineață, șoferii români de camioane, care își petreceau odihna de weekend în parcare, nu respectau interdicția de a face grătare cu flacără deschisă. În plus, ascultau muzică prea tare. 

Agentul le-a atras atenție asupra comportamentul lor, făcând referire la regulament. La un moment dat, a fost trântit la pământ de un șofer român de 46 de ani și lovit de mai multe ori cu pumnul în spate.

Un alt șofer român îl ținea pe agent la pământ, ca să nu riposteze. Între timp, un alt șofer a luat un cuțit de bucătărie și l-a amenințat pe agent că îl va ucide.

Citește mai multe AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel