Întâlnire ȘOC Dragnea-Dăncilă. Se discuta planul ÎMPOTRIVA lui Iohannis

Gabriel Nuță-Stoica |
Data actualizării: | Data publicării:

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, şi premierul Viorica Dăncilă urmează să aibă joi o întâlnire pentru a stabili data exactă la care va fi sesizată Curtea Constituţională, dacă şeful statului Klaus Iohannis nu va lua o decizie cu privire la cei doi miniştri propuşi la Transporturi şi Dezvoltare Regională, potrivit unor surse politice.

Sursele citate au menţionat că liderii coaliţiei de guvernare - Liviu Dragnea şi Călin Popescu-Tăriceanu - au decis miercuri seară ca această sesizare să fie făcută.

Dăncilă şi Dragnea se întâlnesc joi în biroul preşedintelui Camerei Deputaţilor.

Totodată, secretarul general al Guvernului, Toni Greblă, şi ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, se întâlnesc pentru a găsi o soluţie juridică pentru deblocarea situaţiei de de la Ministerul Transporturilor, care de joi rămâne fără ministru, au precizat sursele citate.

Preşedintele Klaus Iohannis a apreciat miercuri că remanierile din ultima perioadă nu au fost făcute pentru o mai bună guvernare, ci "de ochii lumii", precizând că nu a finalizat încă analiza propunerilor de la Ministerul Dezvoltării - Olguţa Vasilescu - şi Ministerul Transporturilor - Mircea Drăghici.

Liviu Dragnea a confirmat, miercuri, că săptămâna viitoare "sigur" se va depune o sesizare la Curtea Constituțională a României (CCR) referitoare la refuzul președintelui în ce privește remanierea guvernamentală.

„Nu putem sta așa cu un guvern șchiop că vrea președintele. Sigur săptămâna viitoare depunem sesizare la CCR", a declarat Liviu Dragnea, miercuri, la Parlament.

UPDATE

- la întâlnirea care are loc în biroul lui Dragneaa ajuns şi Lia Olguţa Vasilescu, propusă pentru a prelua portofoliul Dezvoltării Regionale.


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel