Înmoaie o rolă de hârtie igienică în oțet și las-o în vasul de toaletă câteva minute: Trucul care te scapă de multe bătăi de cap

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:
Înmoaie o rolă de hârtie igienică în oțet și las-o în vasul de toaletă câteva minute: Trucul care te scapă de multe bătăi de cap
Înmoaie o rolă de hârtie igienică în oțet și las-o în vasul de toaletă câteva minute: Trucul care te scapă de multe bătăi de cap

Gospodinele cu experiență cunosc câteva dintre secretele pentru a păstra o casă perfect curată: Înmoaie o rolă de hârtie igienică în oțet și las-o în vasul de toaletă câteva minute. Acesta este un truc de te scapă de multe bătăi de cap.

Unii oameni cheltuiesc o mulțime de bani pentru a păstra lucrurile în ordine, astfel încât să aibă mereu la îndemână un detergent puternic. 

Cu toate acestea, este mai bine să optați pentru produse mai ecologice. Gospodinele cu experiență, de exemplu, recomandă să folosiți uneori doar hârtie igienică și oțet pentru curățenie. 

Aceste produse sunt utile în special pentru curățarea băii. 

Înmoaie o rolă de hârtie igienică în oțet și las-o în vasul de toaletă câteva minute

 

Secrectul acestui truc: acidul acetic va curăța depunerile de grăsime de orice complexitate. De asemenea, oțetul poate face o treabă excelentă în cazul calcarului, al mucegaiului sau al mirosurilor neplăcute. 

De asemenea, este excelent pentru curățarea jgheaburilor și a canalelor de scurgere. Din acest motiv, acest truc este adesea folosit pentru a curăța vasul de toaletă. 

Pentru a face acest lucru, o rolă de hârtie igienică trebuie înmuiată în oțet și apoi plasată în vasul de toaletă. După 7-8 minute se poate clăti. 

Am învățat că produsele naturale ne pot ajuta să curățăm baia sau bucătăria. Altele pot fi utile pentru îngrijirea corpului. Acum să ne concentrăm pe sare, care nu este folosită doar pentru a face exfoliații fantastice pentru piele sau pentru a fi folosită împreună cu șamponul. Dar servește și unui alt scop.

Ai turnat vreodată sare în toaletă? Trucul care poate fi numit revelația anului. Gata cu oțetul și bicarbonatul

 

Cu toții ne dorim o baie curată, fără multe costuri. Și mai presus de toate ne dorim o baie curată folosind produse naturale și nu substanțe chimice care ar putea strica baia și ar putea fi dăunătoare sănătății noastre.

De aceea, pentru a avea o toaleta super curată, fără incrustații trebuie să folosim sare. Turnați aproximativ 100 grame de sare grunjoasă în toaletă și presărați-o și pe marginile toaletei. Lăsați-o să stea aproximativ trei ore și apoi spălați toaleta.

Cel mai bun lucru de făcut ar fi să lăsați sarea toată noaptea. În acest fel acțiunea de curățare va fi mai eficientă. În loc de sare poți folosi și bicarbonat de sodiu dacă preferi.

De fapt, este important să găsim metode alternative de curățare a băii și a casei. Și ai încredere că cu puțină imaginație le vei găsi.

Momentan, încearcă sarea și vei fi șocat cât de utilă poate fi pentru curățenia casei. Și partea cea mai bună este că sare face singură totul. Nu trebuie să faci nimic, doar să aștepți și să te bucuri de baia ta curată. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel