Ai turnat vreodată sare în toaletă? Trucul care poate fi numit revelația anului. Gata cu oțetul și bicarbonatul  

Nicoleta Baciu |
Data actualizării: | Data publicării:
Ai turnat vreodată sare în toaletă  Trucul care poate fi numit revelația anului. Gata cu oțetul și bicarbonatul  
Ai turnat vreodată sare în toaletă Trucul care poate fi numit revelația anului. Gata cu oțetul și bicarbonatul  

Ce se va întâmpla dacă torni  sare în toaletă?  Ești pregătit pentru revelația anului? Destul cu oțetul, înălbitorul sau bicarbonatul de sodiu. Pune sare. Mai ales că acest produs există în fiecare casă și l folosești zilnic în bucătărie.

 

 

Am învățat că produsele naturale ne pot ajuta să curățăm baia sau bucătăria. Altele pot fi utile pentru îngrijirea corpului. Acum să ne concentrăm pe sare, care nu este folosită doar pentru a face exfoliații fantastice pentru piele sau pentru a fi folosită împreună cu șamponul. Dar servește și unui alt scop.

Citește și: Gata cu clorul și mirosul înțepător! Amestecul cu sare, care te scapă de mucegai: Folosește util ingredientul cu "o mie de utilizări"

 

Ai turnat vreodată sare în toaletă? Trucul care poate fi numit revelația anului. Gata cu oțetul și bicarbonatul

 

Cu toții ne dorim o baie curată, fără multe costuri. Și mai presus de toate ne dorim o baie curată folosind produse naturale și nu substanțe chimice care ar putea strica baia și ar putea fi dăunătoare sănătății noastre.

Cum curățăm mașina de spălat rufe, pentru a îndepărta mucegaiul și mirosul urât fără a utiliza înălbitor? Soluții rapide și utile

 

De aceea, pentru a avea o toaleta super curată, fără incrustații trebuie să folosim sare. Turnați aproximativ 100 grame de sare grunjoasă în toaletă și presărați-o și pe marginile toaletei. Lăsați-o să stea aproximativ trei ore și apoi spălați toaleta.

Cel mai bun lucru de făcut ar fi să lăsați sarea toată noaptea. În acest fel acțiunea de curățare va fi mai eficientă. În loc de sare poți folosi și bicarbonat de sodiu dacă preferi.

Trei trucuri eficiente, care curăța și parfumează canalizarea. Oțetul și bicarbonatul au o concurență serioasă

 

De fapt, este important să găsim metode alternative de curățare a băii și a casei. Și ai încredere că cu puțină imaginație le vei găsi.

Amestecă o mână de sare cu zeamă de lămâie. Vei economisi bani și vei avea rezultate mai bune decât cu produsele din supermarket

Momentan, încearcă sarea și vei fi șocat cât de utilă poate fi pentru curățenia casei. Și partea cea mai bună este că sare face singură totul. Nu trebuie să faci nimic, doar să aștepți și să te bucuri de baia ta curată. 

 

Toată lumea folosește sarea în bucătărie, dar puțini știu despre utilizările sale fabuloase în casă 

 

Sarea ar putea fi atunci utilă pentru îndepărtarea petelor de pe cești. Adesea atunci când consumăm băuturi precum ceai sau cafea riscăm să lăsăm pete care se curăță foarte greu. Pentru a le îndepărta în mod natural și fără a folosi substanțe chimice, luați puțină sare, puneți-o pe o cârpă umedă și frecați energic zonele pătate ale ceștii. Veți vedea că petele vor dispărea foarte repede.

 În cele din urmă, sare ne poate ajuta foarte mult să eliminăm mirosurile de ceapă și usturoi din mâini. Doar amestecați-o cu puțin suc de lămâie și spălați-vă mâinile în această soluție. De asemenea, sarea are capacitatea de a desfunda scurgerea chiuvetei.  

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel