INFRACTOR din Belgia, prins în România. TÂRA victimele în tufiș, unde le VIOLA în timp ce le STRANGULA

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Unul dintre cei mai căutaţi infractori belgieni, condamnat la ani grei de închisoare pentru violuri în serie, mai multe tentative de omor şi tâlharii calificate, a fost prins de poliţişti în Constanța.

Belgianul era căutat de către autorităţile din Belgia, iar pe numele sau există deja un mandat european de arestare, informează stirileprotv.ro.

Anchetatorii belgieni le-au transmis colegilor români că individul identifica posibile victime pe strada apoi cerea o ţigară sau întrebă cât e ceasul, iar când tinerele, inclusiv minore, se uitau la ceas sau telefon, le lovea sau folosea un pistol cu electroşocuri. Apoi le târa într-un tufiş, unde le viola în timp ce le strangula.

Citește și Urmărit internațional pentru că și-ar fi RĂPIT copii, ARESTAT la Constanța

Se pare că acelaşi tratament a avut şi soţia belgianului care a recunoscut că o bătea şi o obligă să întreţină cu el raporturi sexuale.

Individul de 34 de ani a fost descoperit într-un bloc de nefamilişti din Constanța, iar în prezent este arestat urmând să fie extrădat. Conform poliţiştilor români, belgianul obişnuia să vină şi în Bucureşti, dar nimeni nu ştie deocamdată ce urmărea.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel