Incident șocant la o grădină zoologică din vestul țării. Un vizitator a rupt cornul unui căprior, ca suvenir

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
Incident șocant la o grădină zoologică din vestul țării. Un vizitator a rupt cornul unui căprior, ca suvenir
Incident șocant la o grădină zoologică din vestul țării. Un vizitator a rupt cornul unui căprior, ca suvenir

Un incident șocant a avut loc la grădina zoologică din Hunedoara. Un vizitator a rupt cornul unui căprior de la pentru a-l lua ca trofeu. Martorii spun că bărbatul a smuls cornul unui căprior ce se afla într-un țarc.

Imediat au fost chemați paznicii grădinii zoologice, însă agresorul nu și-a recunoscut fapta. Dimpotrivă, acesta a devenit recalcitrant și a început să-i amenințe pe oamenii din jur.

Bărbatul a fost imobilizat de agenții de pază, care au găsit asupra lui cornul căpriorului. Polițiștii, care au ajuns la fața locului, l-au reținut pe bărbat și l-au dus la audieri. Polițiștii au întocmit dosar penal pentru comiterea infracțiunii de amenințare.

„În data de 14 .11.2021, în jurul orei 15.20, Poliția Municipiului Hunedoara a fost sesizată cu privire la faptul că un angajat al grădinii zoologice din localitate se ceartă cu o persoană recalcitrantă. Polițiștii care s-au deplasat la fața locului au aplanat starea conflictuala si l-au identificat pe angajatul grădinii zoologice, care a declarat că ar fi avut o discuție în contradictoriu cu un bărbat în vârstă de 32 de ani, din Hunedoara, care a devenit recalcitrant și l-ar fi amenințat cu acte de violență, după ce angajatul grădinii zoologice l-a acuzat ca ar fi rupt cornul unui căprior”, spun reprezentanții grădinii zoologice din Hunedoara.

„Bărbatul în cauză a declarat că nu l-a amenințat pe angajatul grădinii zoologice, ci doar a ridicat vocea la el, iar cornul (care a fost găsit la fața locului) s-a rupt ca urmare a atingerii gardului împrejmuitor, de către căprior. În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal pentru comiterea infracțiunii de amenințare”, au mai transmis autoritățile, citate de renasterea.ro.

 

Un alt român a tras cu pistolul din mașină ca să-și testeze noua achiziție

 

Un tânăr în vârstă de 23 de ani a tras cu pistolul din mașină în județul Hunedoara pentru că și-a dorit să testeze arma pe care o achiziționase recent.  

Un tânăr de 23 de ani a tras cu pistolul din mașină în comuna Dobra, județul Hunedoara. Ulterior, după ce au sosit polițiștii, acesta le-a spus că și-a dorit să testeze arma pe care o achiziționase recent. Potrivit IPJ Hunedoara, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Ilia au fost sesizați telefonic cu privire la faptul că pasagerul unei mașini a tras mai multe focuri cu un pistol. Oamenii legii au identificat în trafic, pe DN 68A, pe raza localității Dobra, mașina din care au fost trase focurile de armă. După oprirea mașinii, șoferul, un tânăr în vârstă de 21 de ani, şi pasagerul în vârstă de 23 de ani, ambii din comuna Dobra, au fost duşi la audieri, după ce în autoturism, la picioarele pasagerului din dreapta, a fost găsit un pistol neletal din categoria celor supuse autorizării.  În urma controlului, au fost găsite 96 de cartușe şi 19 cuțite de vânătoare

"După oprirea autoturismului, conducătorul auto, un tânăr de 21 de ani, şi pasagerul, în vârstă de 23 de ani, ambii din comuna Dobra, au fost conduşi la sediul unităţii pentru audieri, după ce în autoturism, la picioarele pasagerului din dreapta, a fost identificat un pistol neletal din categoria celor supuse autorizării. În autoturism, în urma controlului, au fost găsite 96 de cartuşe, muniţie aferentă armei neletale, şi 19 cuţite de vânătoare", a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara, Bogdan Niţu, potrivit Agerpres.

 

Bărbatul avea în mașină 96 de cartușe şi 19 cuțite de vânătoare

 

În autoturism, în urma controlului, polițiștii au descoperit 96 de cartușe şi 19 cuțite de vânătoare.  În cauză, se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor şi uz de armă fără drept. Arma şi muniţia în cauză au fost ridicate în vederea expertizării şi stabilirii provenienţei.

Potrivit polițiștilor, din primele cercetări, se pare că pasagerul ar fi cumpărat recent arma. Cu toate acestea, bărbatul nu deţine documente de provenienţă ori autorizare, şi ar fi dorit să o „testeze”, executând mai multe focuri de armă între satele Răduleşti, Bujoru şi Lăpuşnic, din comuna Dobra.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel