Incendiu la spitalul Matei Balș. Rudele pacienților așteaptă informații despre cei dragi: „Am aflat de la știri”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Rudele pacienților internați la Institutul Matei Balș, unde un pavilion a luat foc în această dimineață, s-au adunat în fața spitalului pentru a afla informații despre cei dragi. 4 oameni au murit și peste 100 de pacienți au fost transferați fie în alte spitale, fie în alte pavilioane ale institutului.

Oamenii sunt disperați pentru că nu știu încă ce s-a întâmplat cu rudele lor internate la Institutul Matei Balș, în urma incendiului din această dimineață. Un jandarm a ieșit în urmă cu scurt timp și le-a spus că vor fi făcute liste cu pacienții care au decedat și cu cei care au fost transferați la alte spitale.

O femeie al cărei tată era internat chiar în pavilionul care a luat foc a declarat pentru Digi24 că a sunat la mai multe spitale pentru a afla dacă pacientul a fost transferat acolo.

Un alt bărbat a declarat pentru Digi24 că a aflat despre incendiu de la știri și că încă nu știe nimic despre soarta persoanei din familia sa care era internată la Matei Balș. „Am aflat de la știri despre incendiu”, a spus el.

Alți aparținători au povestit că au reușit să ia legătura cu cei dragi chiar în momentul în care pompierii interveneau pentru stingerea incendiului.

DSU a anunțat că vor fi create două linii telefonice la care aparținătorii vor putea suna pentru a afla informații despre rudele lor.

 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel