Înalt prelat ortodox român la comemorarea COLECTIV: „Nu cerem răzbunare, judecată, ci cerem să se facă dreptate“

Sursă foto: captură video Facebook
Sursă foto: captură video Facebook

Laurențiu Streza, Mitropolitul Ardealului a fost prezent la lujba de comemorare a victimelor incendiului din clubul „Colectiv”, unde s-a rugat pentru dreptate penru victime „începând de aici, că sus se va face categoric“.

Laurențiu Streza, Mitropolitul Ardealului, i-a îndemnat pe credincioşii veniţi miercuri seara la slujba de comemorare a victimelor incendiului din clubul „Colectiv” să nu uite această tragedie, să se roage pentru cei care au decedat şi cei care au suferit, relatează Agerpres.

„S-au împlinit patru ani de la acea tragedie de care nu am vrea să ne amintim, dar suntem obligaţi să-i avem în sufletul nostru pe cei care au suferit o astfel de moarte groaznică. Rugăciunea pe care am făcut-o este îndreptată către Dumnezeu pentru ca să le aşeze sufletele acolo unde se cuvine. (...) Durerea nu poate fi exprimată în cuvinte. De foarte multe ori, tăcând spunem multe", a spus Laurenţiu Streza.

Cu această ocazie, Mitropolitul Ardealului a afirmat că cere "să se facă dreptate" în numele lor care au murit la „Colectiv".

„Suntem însă siguri că Dumnezeu pe ei îi va odihni în lăcaşurile veşnice, iar pe cei care au fost responsabili Dumnezeu îi va judeca, pentru că ştie că nu cerem răzbunare, nu cerem judecată, ci cerem, în numele lor, să se facă dreptate începând de aici, că sus se va face categoric", a afirmat Laurenţiu Streza.


Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy