Horoscopul runelor 15-21 martie 2021, de Mihai Voropchievici: "Scorpionii să îşi facă bagajele. Zodiile care aşteptau schimbarea..."

Echipa Stiri Diaspora |
Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: captură Antena 3
Sursa foto: captură Antena 3

Horoscopul runelor pentru perioada 15-21 martie 2021, prezentată de Mihai Voropchievici vine cu veşti mari şi schimbări importante pentru toate zodiile. 

Horoscop rune 15-21 martie cu Mihai Voropchievici

Citește și: Horoscop Chinezesc: Cele mai norocoase zodii în luna martie. Pericol de accidente pentru Tigru, Șobolan și Câine

 

Horoscop rune 15-21 martie 2021 Berbec

Berbecul este în săptămâna în care poate afla un adevăr foarte important care le poate marca viaţa sau o poate schimba. Aţi făcut lucruri bune şi vine feedback-ul. 

 

Horoscop rune 15-21 martie 2021  Taur

Taurul are o săptămână în care poate să fie mai caustic, mai vorbăreţ, poate să fie mai direct în exprimare ar putea susţine o bătălie furtunoasă cu cei din jur. Nu mai susţine atât de furtunoasă bătălia, lăsaţi uraganul, că se vor rezolva toate de la început. Totul se aranjează benefic fără ceartă.

 

Horoscop rune 15-21 martie 2021 Gemeni

Gemenii intră în silenţio stampa. E o săptămână în care ei cu Dumnezeu se mai domolesc. O perioadă de singurătate. Voi cu Dumnezeu. Vedeţi ce faceţi, ce îi cereţi şi spuneţi ce "prostii" aţi făcut că altfel nu se iartă.

 

Horoscop rune 15-21 martie 2021, Rac

Racul are o săptămână mai grea, în care runa îi sfătuieşte să aibă forţă, tărie să depăşească volumul de muncă, tensiuni, stres, o multitudine de lucruri care vin săptămâna următoare. Ştiţi să fiţi şi puternici când vreţi. E săptămână când trebuie să fiţi puternici.

 

Horoscop rune 15-21 martie 2021, Leu

Leul e în căutare de schimbare a locului de muncă sau a locuinţei. Îşi doreşte ceva mai bun. Leul ştie ce vrea şi vor face în aşa fel încât să obţină acel lucru pe care şi-l doresc.

 

Horoscop rune 15-21 martie 2021, Fecioară

Fecioara e sfătuită să lase grijile. Tot ce e legat de trecut, frici spaime să le lase în trecut, să se pregătească pentru o săptămână extraordinar de bună. Mai iese soarele pe strada lor.

 

Horoscop rune 15-21 martie 2021, Balanţă

Şi Balanţa trebuie sa fie pregătită săptămâna viitoare pentru o suită de schimbări majore şi foarte rapide. Încep toate nebuloasele să se dea la o parte, norii, fricile, grijile pe care le aveau şi neputinţa de a le rezolva. Suita de schimbări aduce lucruri bune. Chiar dacă nu eşti mulţumit la început, dar o schimbare înseamnă un pas înainte.

 

Horoscop rune 15-21 martie 2021, Scorpion

Scorpionul trebuie să îşi facă bagajele pentru că i se anunţă o călătorie. E foarte benefic pentru acei Scorpioni care au stat undeva închişi, ascunşi. Noutăţile vin. În călătorie cunoşti mulţi oameni şi nu ştii de unde vine o mână de ajutor.

 

Horoscop rune 15-21 martie 2021, Săgetător

Cei mai norocoşi. Săgetătorii, peste puţin timp, toate visele voastre se vor îndeplini. Fertilitatea e benefică pentru cei care au vorbit cu barza. Belşugul este din toate părţile. Ce vreţi mai mult?  O rună atât de puternică.

 

Horoscop rune 15-21 martie 2021, Capricorn

Capricornul trebuie să abordeze toate problemele care îi interesează schimbând tactica. Nu mai trăi în monotonie. Ieşi din amorţeală, schimbă tactica şi vei avea rezultate deosebite.

 

Horoscop rune 15-21 martie 2021, Vărsător

Vărsătorii să fie pregătiţi pentru o schimbare foarte importantă. Şi pentru voi vin nişte schimbări benefice. Folosiţi-vă de forţa runei şi produceţi schimbarea şi nu mai gândiţi negativist.

 

Horoscop rune 15-21 martie 2021, Peşti

Peştii, dacă vor totul, vor ieri. Runa spune să aveţi răbdare pentru că dacă forţaţi mâna norocului, toate surprizele plăcute nu vin la timp. Magia este în puţină răbdare. Nu grăbiţi lucrurile să vină mai repede pentru că ele vin.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel