Horoscop Chinezesc: Cele mai norocoase zodii în luna martie. Pericol de accidente pentru Tigru, Șobolan și Câine

Nicoleta Nicolau |
Data actualizării: | Data publicării:
Horoscop Chinezesc: Cele mai norocoase zodii în luna martie. Pericol de accidente pentru Tigru, Șobolan și Câine
Horoscop Chinezesc: Cele mai norocoase zodii în luna martie. Pericol de accidente pentru Tigru, Șobolan și Câine

Din 12 februarie 2021 a început, conform Horoscopului chinezesc, Anul Bivolului de metal. Luna martie vine cu noroc pentru unele semne din zodiacul chinezesc, în timp ce pentru altele aduce câteva pericole.

Cele mai norocoase zodii ale lunii martie, potrivit Horoscopului Chinezesc sunt Pisică, Șarpe și Bivol, semn care guvernează până la începutul anului viitor.

Citește și: Horoscop chinezesc. Care este zodia ta din cele 12 semne

Iată care sunt cele mai norocoase zodii în luna martie din Horoscsopul Chinezesc

 

Vezi și: Horoscop 18 martie pentru toate zodiile: Taurii întâlnesc astăzi pe cineva care le va schimba viața. Fecioarele, probleme cu banii

 

Locul 4: Dragon, Maimuță, Cal

Reprezentanții acestui grup de semne nu pot fi numiți norocoși. Compensează însă, cu succes, norocul sporadic prin muncă grea, dăruire și optimism.

Oamenii născuți sub aceste semne se bazează mai mult pe ei înșiși decât pe favoarea Norocului. Știu că soarta le dă rareori daruri, așa că nu așteaptă mana din cer, ci sunt gata să lucreze din greu pentru a obține prosperitate. Aceste semne sunt creatorii propriului destin.

 

Locul 3: Porc, Capră, Cocoș

Aceste semne zodiacale sunt familiare cu o situație atât de tipică: la început se aprind cu o idee, totul merge bine, sunt norocoși și de aici simt un val de forță. Cu toate acestea, după un timp, euforia inițială dispare, își pierd interesul pentru ceea ce au început și renunță la tot. 

Pentru a avea întotdeauna norocul de partea ta, încearcă să găsești ceva care îți place, care să fie interesant de făcut mult timp. De îndată ce se întâmplă acest lucru, norocul se va întoarce din nou și vă va însoți în viitor.

 

Locul 2: Tigru, Șobolan, Câine

Conform horoscopului chinezesc, există multe accidente fatidice în viața acestor semne. În majoritatea cazurilor, acestea aduc rezultate destul de pozitive.

Este important ca reprezentanții acestor semne să decidă asupra obiectivelor principale din viață cât mai devreme posibil. Odată ce își vor găsi drumul în viață, vor atrage și mai mult noroc. Iar perseverența înnăscută, dăruirea și munca grea îi vor ajuta să-și influențeze personal destinul.

 

Locul 1: Pisică, Șarpe, Bivol

Norocul zâmbește la aceste semne mai des decât altele. De multe ori își asumă riscuri, deoarece anticipează un rezultat de succes. Ei iau totul din viață, iar soarta le strică adesea cu momente de noroc. Se întâmplă să nu-și observe nici măcar norocul, pentru că sunt obișnuiți cu norocul constant.

Pentru ca zeița Fortuna să vă zâmbească în continuare, nu încetați  să uimiți soarta cu capacitățile voastre, deoarece sunteți destul de în puterea de a face progrese uimitoare.

Dacă ți-a plăcut Horoscopul Chinezesc despre cele mai norocoase zodii în luna martie, s-ar putea să te intereseze și Horoscop special, Mercur în Pești: Furtuni mari pentru zodii. Relațiile dintre oameni se transformă, multe se termină

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel