Horoscop TAROT. Cartea zodiei tale pentru săptămâna 21 - 27 iunie!

Echipa Stiri Diaspora |
Data actualizării: | Data publicării:
Cărţi Tarot (sursa foto Pixabay)
Cărţi Tarot (sursa foto Pixabay)

În fiecare săptămână o carte de Tarot este trasă pentru semnul tău zodiacal, oferind îndrumarea și cunoștințele necesare pentru a-ţi maximiza oportunitățile și a evita orice obstacole care vin spre tine. Află ce îţi rezervă această săptămână, în funcţie de zodie.

Berbec

Cartea pentru această săptămână: Pajul Pentacolelor

Citește și Horoscopul banilor iulie 2021. Zodia care va avea o lună profitabilă. Previziuni pentru toate zodiile

Pajul Pentacolelor reprezintă entuziasm pentru noi începuturi și noi aventuri. În această săptămână, sunteți încurajați să vă exprimați talentele creative într-un fel. V-ați gândit să începeți ceva, dar nu ați făcut primii pași pentru a aduce ideea la lumină? Această carte vrea să luați acele idei și să începeți să le manifestați. Rămânând concentrat și aplicând o etică de muncă puternică, visele se pot transforma în realitate.

Nu rata: Lună Plină în Capricorn pe 24 iunie 2021, previziuni pentru zodii: Perioadă de teste dure pentru Lei și Pești

 

Taur

Cartea pentru această săptămână: Regina Pentacolelor

Regina Pentacolelor este un furnizor adevărat - ea este cea care se asigură că toată lumea este hrănită, căminul este ordonat și că acordă suficient timp și atenție celor dragi. Când apare, este un semn că cineva ar putea avea nevoie de mai mult sprijin decât de obicei. O cunoştinţă sau cineva apropiat are nevoie de ajutor? Sau chiar dvs. sunteţi cel care are nevoie de sprijin? Dacă vă simțiți compleşit, nu vă fie teamă să căutați ajutor. Resursele sunt acolo și este în regulă să cereți ce aveți nevoie.

 


Gemeni

Cartea pentru această săptămână: 10 de Săbii

Această carte arată că traversați un moment dureros chiar acum. Poate că ați fost trădat sau s-ar putea să vă confruntați cu o perioadă în care multe se prăbușesc asupra voastră. Aceste tipuri de experiențe nu sunt niciodată plăcute de parcurs, dar în această săptămână sunteți chemat să vă concentrați asupra noului început pe care îl aduce acest moment. Chiar dacă simțiţi că ați ajuns la limită, liniștiți-vă cu gândul că nu mai puteţi face altceva decât să vă ridicaţi. Amintiți-vă, obstacolele pot fi oportunități deghizate.

 

Rac

Cartea pentru această săptămână: Cavalerul Pentacolelor

Ai avut recent capul în nori? Cavalerul Pentacolelor vă îndeamnă să vă întoarceți pe Pământ săptămâna aceasta și să depuneți efort în ideile voastre în această săptămână. Poate că aţi avut o perioadă cu "multă vorbă, puţine fapte". Alternativ, ați putea să vă amânați responsabilitățile de zi cu zi în favoarea unor oferte mai interesante. Indiferent de situația dvs., sunteți încurajați să creați un plan de acțiune sau să respectați o rutină, deoarece progresul se realizează cel mai bine prin disciplină.

 

Leu 

Cartea pentru această săptămână: 7 Cupe

Ai simțit că jonglezi cu prea multe lucruri simultan? În această săptămână, cele 7 Cupe arată că aveți multe priorități concurente și, deși este nobil să vă distribuiţi energia pentru atât de multe lucruri diferite, este aproape imposibil să acordați atenția corectă uneia dintre ele. Ca urmare, una sau mai multe dintre aceste zone au suferit. Alegerea poate fi prietenul nostru, dar poate fi și inamicul nostru. Acum este momentul să vă dați seama unde vă investiţi cel mai bine timpul și energia.

 

Fecioară

Cartea pentru această săptămână: 9 de Săbii


Această carte indică faptul că suferiți de un fel de pierdere sau dezamăgire chiar acum. Acest lucru ar fi putut fi ceva pe care l-aţi văzut venind sau ar fi putut fi ceva brusc și neașteptat. Indiferent, acest stres a cântărit greu asupra dvs, simțindu-vă ca și cum nu vă mai puteţi recupera niciodată din această situație. Luați-vă timpul necesar pentru a vă procesa tristeţea și a vă vindeca, ținând cont de faptul că, deși este o situaţie dificilă, puteți crește şi învăţa din această experiență.

 

Balanță

Cartea pentru această săptămână: 5 de Săbii

În această săptămână sunteţi încurajat să vă alegeţi cu înțelepciune bătăliile. Cartea semnalează că un conflict se dezvoltă în prezent într-o anumită zonă a vieții tale și că o confruntare ar putea avea loc în curând. Când se întâmplă, s-ar putea să fiți tentat să vă luptaţi pentru dreptatea voastră cu orice preț - dar v-ați gândit care sunt costurile? În încercarea dvs. de a dovedi că aveți dreptate, puteți spune sau face lucruri pe care le regretați mai târziu, precum și să vă sabotați relația cu cealaltă persoană (sau persoane). Înainte de a merge la luptă, luaţi în considerare modul în care câştigul de moment ar putea duce la o pierdere pe termen lung.

 

Scorpion

Cartea pentru această săptămână: Pajul de Cupă

Păstrați o inimă și o minte deschisă săptămâna aceasta! Pajul de Cupă vă îndeamnă să vă întoarceţi la timpul când eraţi copil, mai neînfricat, mai idealist. S-ar putea ca circumstanțele trecute sau recente să vă facă mai cinic și să vă închideţi în sine ca o modalitate de a vă proteja de răni. Deși această abordare vă poate ajuta cu siguranță să evitați mai multă durere, vă poate împiedica, de asemenea, să experimentați plăcerile vieții. Nu lăsați trecutul să vă dicteze viitorul în acest fel. Învățaţi să aveţi încredere din nou.

 

Săgetator

Cartea pentru această săptămână: Împărăteasa

Cartea arată că săptămâna aceasta este vorba despre primirea cadourilor şi binecuvântărilor care sunt în jurul tău. Este ușor să vă prindeţi în ritmul frenetic al vieții de zi cu zi, dar acum sunteţi îndemnat să vă opriţi, să încetiniţi și să vă conectaţi cu simțurile dvs. Savuraţi o masă fastuoasă. Trageţi un pui de somn în aşternuturi noi. Opriți-vă și mirosiți florile. În acest fel, vă deschideți pentru a vedea, a mirosi, a auzi, a atinge, a gusta și a experimenta cu adevărat cele mai mari recompense ale vieții.


Capricorn

Cartea pentru această săptămână: 6 Pentacole

S-ar putea să vă simțiţi obligat să vă întreceţi limitele pentru ceilalți în această săptămână! Este o carte a generozității, a gesturilor caritabile și a dăruirii și primirii. Acest lucru ar putea fi într-un sens literal, indicând faptul că puteți acorda cuiva un împrumut sau un alt tip de sprijin financiar. Totuși, acesta ar putea fi și un moment în care sunteți generos în spirit, ajutând pe cineva să se motiveze, oferind sfaturi sau oferind sprijinul necesar unei persoane dragi care trece printr-un moment dificil. Unele dintre cele mai prețioase cadouri pe care le oferim altora sunt gratuite.


Vărsător

Cartea pentru această săptămână: Pământul

Mesajul tău pentru săptămână este unul despre crearea unui echilibru mai mare în viața dvs. Cartea este, probabil, expresia supremă a acestei nevoi. Această carte vă încurajează să priviți fiecare tărâm al existenței voastre: emoțional, fizic, mental și spiritual. V-a lipsit armonia într-unul din aceste domenii? Dacă da, vi se recomandă nu doar să atingeți acest echilibru, ci să îl şi mențineți.


Pești

Cartea pentru această săptămână: 2 de Săbii

Cartea indică faptul că ați putea experimenta o criză de indecizie în acest moment. De fapt, este posibil să fiți atât de nesigur de cum să procedați, încât ați amânat în mod activ confruntarea cu această chestiune. În această săptămână vi se reamintește că, oricât aţi încerca să evitați această situație, nu va dispărea pur și simplu. În loc să vă concentrați asupra consecințelor luării unei decizii greșite, luați în considerare ce s-ar putea întâmpla dacă nu luați deloc o decizie. Inacțiunea poate duce adesea la probleme mai mari pe drum.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel